Boost dit parforhold – workshop for kvinder

– en workshop lavet til og om kvinder – for kvinder

Kunne du tænke dig at komme tættere på din partner? At få en bedre og mere klar kommunikation med ham? At føle dig set og elsket – hver dag? Vil du gerne have mere nærhed og intimitet i dit parforhold? Og også meget gerne mere sex og mere ømhed?

Ethvert parforhold er et fællesskab mellem to mennesker, som hver især har deres egne meninger, personlige styrker, svagheder og individuel bagage. Vi er forskellige fordi vi kommer fra hver vores familiekultur med hver vores kærlighedsmodel.

Vores første erfaringer med kærligheden har vi fra vores første kærlighedsforhold, som var relationen til vores forældre. Her har vi lært, hvordan man giver og modtager kærlighed. Og selvom denne kærlighedsmodel også var afvisende, ydmygende eller kold, så er det alligevel denne model, vi tiltrækkes af som voksne. Det er den vi forelsker os i og med tiden frastødes af. Konflikterne begynder fordi vi har svært ved at forstå og blive forstået både af os selv og af vores partner.

Selvom parforholdsproblemer ser ud til at handle om noget forskelligt så handler de fleste af dem om det samme. Vi føler os ikke set, hørt eller forstået. Vi føler os afvist, forladt eller ikke respekteret. Ens for alle parforhold er at de giver os muligheden for at give os selv det, vi ikke fik af vores far og mor. Alle parforhold er en unik mulighed for selvudvikling. Det er altså sammen med den vi elsker at vi kan lære allermest – om os selv!

Når vi får problemer i parforholdet er det derfor lige som, det skal være. Det er muligheden for at lære os selv og hinanden bedre at kende og for at få endnu mere ud af livet sammen.

Nogle gange mangler vi bare ordene, forståelsen og klarheden til selv at se, hvad det er, der skal til. Du alene kan ændre dit parforhold. Når du gør noget andet, så får du også noget andet og det kan du lære i denne workshop.

På workshopen får du:

· To kvalificerede og erfarne terapeuter, der lover at det også bliver sjovt

· En bedre kommunikation og større nærvær med din partner

· Lyst til mere intimitet

· Større kendskab til din egen historie, som giver dig en større frihed til at vælge til og fra i dit eget forhold.

· Du får nemmere ved at være i og med dig selv, med alt hvad du er

· Mere sjov i din hverdag

· Større frihed i samspillet mellem dig og din partner

· Indgående kendskab til, hvorfor det lige præcis er din partner du er sammen med, og hvad I kan lære af hinanden

· Vækst i dine relationer generelt

· Indsigt i hvor dit parforhold har mulighed for at udvikle sig

Sådan foregår det:

Vi mødes 3 onsdage à 3 timer kl.17-20 på Psykoterapeutisk Institut i København.

Hver gang du går hjem fra workshoppen har du håndtasken fyldt med:

· Inspiration til at gøre noget godt for dit parforhold allerede i dag

· Genkendelsens glæde fra de andre deltageres historier

· Større forståelse for dig og din partner og det I skaber sammen

· Mere viden om hvad parforhold handler om

· Større rummelighed overfor dig selv og din partner

· Ondt i lattermusklerne

· Måske lidt mascara under øjnene

Her er de hovedemner vi arbejder med:

· Kærlighedssprog ·

Kærligheden har 5 sprog. Lær dit kærlighedssprog at kende og find ud af, hvor meget din kærlighedsbeholder er fyldt op og hvordan du sørger for at den bliver det i fremtiden. Forstå hvorfor du nogen gange føler dig elsket af din partner og andre gange føler dig taget for givet/ensom/ frustreret osv.

· Din kærlighedshistorie ·

Bliv klog på din egen historie og på hvordan den stadig har indflydelse på dig og dit parforhold. Hvordan præger dine forældres indbyrdes forhold dit nuværende kærlighedsliv? Hvad er din forestilling om hvad kærlighed er og hvilken indvirkning har det på din måde at være i et forhold i dag?

· Sådan kommunikerer du succesfuldt med din partner ·

Undgå gættekonkurrencer og misforståelser og lær, hvordan du får et personligt sprog, der sikrer dig, du bliver forstået og hørt og får det du har brug for (ikke mindst af dig selv).

Allerede nu kan du glæde dig til at vi evt. forlænger workshoppen med to sessions, som kommer til at indeholde disse emner:

· Intimitet ·

Sådan kommer I tættere på hinanden i dit parforhold. Lær hvad der skal der til for at skabe intimitet og plads til ømhed og nærvær også i en travl hverdag. Hvad er intimitet for dig og er det mon det samme for din partner.

· Sex · Få inspiration til hvordan du får et lækkert sexliv også efter børnefødslerne og livet med små børn. Ved du hvad du gerne vil have og hvordan du skaffer dig det? Kender du din egen seksualitet?

HVER GANG taler vi om jalousi, om muligheden for at ændre sin partner, overgangsalder, svigerfamilier, manglende lyst til sex, skænderier, fravær af lidenskab i hverdagen, vrede mod sin partner, ensomhed i sit parforhold og andre aktuelle konflikter. Du er med til at fylde op med emner, så du hver gang går hjem med noget brugbart til lige præcis dit parforhold.

Sted: Psykoterapeutisk Institut, Skindergade 31, 2.sal. Kbh.K

Undervisere: Parterapeut Katrine Axholm www.axholm.com og Familieterapeut Fie Hørby www.fiehoerby.dk

Tilmelding: fie@fiehoerby.dk

Pris: 1.800 kr for tre sessions á tre timer

Mere info: katrine@axholm.com

Datoerne for forløbet er:

7. april            20. april            4. maj            fra kl 17-21

Vi glæder os til at møde dig

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.