1 dag til “Boost dit parforhold” workshop

I morgen går det løs med workshoppen og jeg sidder netop og forbereder dagens emne “Kærlighedssprog”

Det er nemlig sådan at afhængigt af hvordan vi er blevet elsket som børn, så vil det også være den den måde vi føler os elsket på af vores partner. Hvis vores forældre har kysset og krammet os meget og vi på den måde har mærket deres kærlighed, hvis vi har fået ros, når vi var dygtige i skolen, hvis mor var sød til at lave the og nusse om en, så vil det være styrende for måden vi oplever krælighed på, som voksne.

Det er de færreste af os, som er bevidst om hvordan vores forældre viste os deres kærlighed, vi er nogle der har været mere optaget af, hvad vi ikke fik.

Du kan spørge dig selv:

· Føler jeg mig elsket når min mand fortæller mig at han elsker mig med ord?

· Er jeg sikker på hans kærlighed når han krammer mig mens jeg står og laver mad og når vi dyrker sex?

· Svulmer mit hjerte når han går rundt ude i haven i arbejdsbukser og banker et skur op?

· Føler jeg mig elsket når han prioriterer at tilbirnge tid sammen med mig?

Problemet er at du oftest giver det du gerne selv vil have og det er sjældent det din partner har brug for, for at mærke din kærlighed og du vil måske ofte føle dig frutstreret over ikke at føle dig elsket på dit kærlighedssprog.

Det skal vi arbejde med i morgen – skal du med?

Jeg har læst rigeligt og vil have mere – meld mig til

Læs mere hér

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.