Giv plads til hinanden

Det kan lyde meget nemt og måske endda frelst at sige at vi skal rumme hinanden med alt hvad vi er. Der vil jo altid være sider af vores partner som vi synes er røvirriterende, og som vi ville ønske (og måske endda forsøge på) at lave om.

Det er egentlig heller ikke så vigtigt, om du er irriteret over, at han ikke pakker opvaskemaskinen ordenligt, eller om han smider sine sokker 30 cm fra vasketøjskurven, det er måden, du forvalter situationen på, der gør hele forskellen.

Problemet er, at vores kultur gør os sårbare igennem vores afhængighed af, at vores partner skal være på en bestemt måde, for at vi kan være lykkelige. Vi venter på eller leder efter “den rigtige” partner, prinsen på den hvide hest eller den kvinde, som kan gøre os komplet. Det findes ikke. Kærligheden er hvad du gør den til. Følelser kan ikke styres, men måden du forvalter dine følelser på, kan du i allerhøjeste grad få kontrol over, og det giver helt naturligt et andet out-come.

Kunsten er at frigøre sig så meget fra sin partner at man netop ikke er afhængig på en usund og sårbar måde men selvfølgelig på en voksen måde, som et parforhold helt naturligt er det. Når du er dig og kan sætte din mand fri, så vil du kunne elske ham som den mand han er, med alt hvad han er.

Måske vil du nå til et punkt, hvor et forhold til en anden mand ikke længere er så attraktivt, fordi du ved hvordan du selv kan “fylde dig op” og derfor ikke længere behøver vente på at din ægtemand (eller nogen anden mand) skal gøre det for dig. Det du søger ude i verden findes inde i dig. Uanset om det handler om passion, eventyr, romantik eller noget helt fjerde.

Giver det mening?

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.