Kærlighed handler om at give (først da vil du få)

Til morgen fik jeg en rigtig dejlig mail fra en af mine læsere. Hun har fulgt mig længe, har ikke gået i terapi hos mig eller været til foredrag eller workshop eller andet, så jeg kender hende ikke. Hun skrev, at hun bare synes, jeg skulle vide, at selvom hun ikke er kunde i min butik, så sætter hun stor pris på de varer, som er tilgængelige for hende alligevel. Eks. mine indlæg her på bloggen og mine nyhedsbreve.

Det gjorde mig rigtig glad med den mail, for det betyder at jeg gør en forskel, ikke bare for dem, som rent faktisk kommer hos mig på den ene eller den anden led, men at jeg, som hun beskrev, gør noget for mange flere end jeg måske lige går og tror. I like that thought!

Det samme gælder i parforholdet. Vi er så optaget af hvad vi gerne vil have, hvad vi har brug for og hvad vores partner skal gøre for os og især, hvis han/hun så ikke lige gør det.

Halli hallo. Don´t think what your country can do for you, but what you can do for your country. Smil til verden, så smiler den igen, der er mange muligheder. Det handler om at jo mere du giver af dig, jo mere får du også igen. Lad være med at holde kortene så tæt til kroppen, giv udtryk for dig, hvem du er og hvad du føler og tænker og du vil få ti-foldig kærlighed tilbage.

Hvis du synes, det er rigtig svært, så kan du deltage i workshoppen Det Levende Parforhold og blive klogere. 

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.