Er du manden eller damen hjemme hos dig?

· Jeg kender en mand, som har et mega fuldtidskarrierejob og så sørger han også lige for alt det huslige, når han kommer hjem, for hans kone skal jo ud og løbe og mødes med veninderne og tale i telefon, så hun har ikke tid.

· Jeg kender en kvinde, som går hjemme og som har au-pair og rengøringshjælp og gartner, for så kan hun bruge tiden på pilates og skønhedsbehandlinger og hyggelige frokoster med dem hun holder af.

· Jeg kender en anden kvinde, som pisker luft til skum, fordi hun har så travlt med alt det hun skal nå, fordi hendes mand arbejder hele tiden og rejser meget.

· Jeg kender en mand, som bruger al sin fritid på at sætte hus i stand og ordne have og bygge skur, fordi han så gerne vil skabe nogle dejlige rammer til sin familie.

Uanset hvad du gør, så er jeg faktisk helt sikker på at du gør det så godt du kan. Jeg synes også du skal gøre det du er bedst til, fremfor f.eks at forvente at din mand/kone skal gøre det samme. Jeg synes du skal huske din taknemmelighed over at være til og være sund og rask og tage dig af de ting, der ikke fungerer eller som kræver din opmærksomhed og så lade resten ligge.

Vi er her nemlig kun lige nu – så nyd det for pokker!

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.