Er du mere sexy med din elsker end med ham derhjemme?

Forhåbentlig elsker du at flirte. Du synes det er skønt at holde en anden mands blik fast, lige længe nok til han har opdaget at du har registreret ham. Det suser i maven og hjertet hopper. Når du kigger på han røv, nakke, skuldre, hænder… så har du lyst til at sætte tænderne i ham og elske med ham hele natten. Spørgsmålet er om du lader det komme så vidt.

I dit parforhold er det blevet mere hyggeligt. Du er glad og tilfreds og I nærer en dyb kærlighed til hinanden og har en oplevelse af at være jer to og ingen andre. Det kilder bare ikke på samme måde. Du har ikke samme vuggen i hofterne, når du bevæger dig rundt i køkkenet mellem frikadellefarsen og køleskabet. Dine brystvorter bliver ikke stive ved synet af ham. Alle dunene på din krop står ikke ud i luften, når han træder ind af hovedøren og det sitrer ikke i dine nakkehår, når han kysser dig. Det er dejligt og trygt og rart det er bare ikke nær så stormomsust og vildt.

Hvorfor er det sådan? Hvorfor er det så svært at skabe passionen, liderligheden og spændingen sammen med ham du elsker og som du så gerne vil have det med? Hvorfor er det så meget nemmere at finde det alt sammen med en, som du ikke er nær så tæt på, som du ikke har en hverdag med og som ikke bidrager til betalingen af terminen?

Det er der flere grunde til:

· Nyhedsværdien og fraværet af vasketøj og hverdag (du er lækker hele tiden og det samme er han)

· Du har endnu ikke opdaget din elskers irriterende menneskelige sider (han er stadig perfekt)

· Du prioriterer det, modsat dit parforhold som bliver taget lidt for givet og kræver en større indsats, for at komme ud over hverdags-trummerummen!

· Det er anstrengende at skifte mellem de forskellige roller: mor, kone, opvasker, rengøringshjælp, medarbejder, veninde og dernæst efter kl 21 til: elskerinde. Med din elsker er du kun det.

· Måske aktiverer han et ubevidst tema hos dig og du er som draget imod ham, med alt det bedste du har i dig

· Du får ikke givet tilstrækkelig udtryk for dine behov og grænser i dit parforhold og det dræber passionen.

· Du og din ægtefælle har for mange uløste konflikter liggende under gulvtæppet, så nu kan I slet ikke se ind i soveværelset mere.

· Din elsker fylder et hul i dit parforhold, som du endnu ikke har fundet en mere hensigtsmæssig måde at fylde på.

· Måske tror du at lykken ligger et andet sted, end der hvor du er, måske tror du elskeren er manden i dit liv.

Læg mærke til at jeg ikke på noget tidspunkt nævner muligheden for at det er fordi din elsker bare er mere lækker, har bedre styr på hvad du vil have eller andet. Det handler nemlig alt sammen om hvad du gør det til. Du vil sikkert (og forhåbentlig) møde mange dejlige mænd i løbet af dit liv og det er dit ansvar, hvilken rolle de mænd skal spille.

Du har muligheden, forpligtelsen til og ansvaret for at skabe og dermed få det du har brug for i dit parforhold og det kan godt lade sig gøre. Du skal være klar til at gøre en indsats før det er for sent. Først da kan du opnå den dybe livslange kærlighed og passionen, som er baseret på et sundt fundament med en tryghed, der giver dig lyst til at miave og kravle rundt på væggene i vellyst.

Du er med til at skabe leverpostejs-hverdagen og praktikken og du kan også være med til at indføre noget mere sex, lir og fis og ballade. Start bare nu!

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.