Tanker du dig selv op? (eller synes du din mand skal gøre det?)

Jeg har været ude og løbe til morgen. Det har jeg ikke været længe. Med sommerferie og ombygning har løberiet været på vågeblus i en måneds tid. Hold nu kæft hvor var jeg tung i røven og jeg endte da også med at gå en stor del af vejen.

Det kunne jeg jo godt have pisket mig selv lidt over rygstykkerne for, men jeg ved at det får jeg jo ikke noget godt ud af, så istedet benyttede jeg lejligheden til at fylde mig selv lidt op.

Jeg har udviklet en evne til at suge kraft ud af solen og naturen. Jeg ved godt det lyder som noget med klidkiks, brændenældesuppe og nøgendans i måneskin, men det er altså ikke mere urtet end jeg åbner hele mit system og suger til mig. Som jeg går der og trækker vejret helt ned i maven så visualiserer jeg for mig selv, at jeg fylder mig selv op med sensommersol og fuglefløjt. Det er fantastisk og gør mig helt ør i låget.

Andre måder jeg kan fylde mig selv op kan f.eks være at få et dejligt langt og kraftfuldt knus af mine elskede. At indsnuse duften af mine børns hår. At tage imod et kompliment og lade det varme mig i hjertet. At nusse rundt i min have og nyde alt det jeg har plantet dér. At være en rigtig god terapeut og se mine klienters glæde, når de rykker sig. At høre dejlig musik. At svømme i havet. At være sammen med mine veninder og have ondt i maven fordi vi har grinet så meget…. Jeg kunne blive ved.

Jeg ved altså hvad jeg skal gøre og hvor jeg skal gå hen, hvis jeg trænger til at stikke snablen i et sted og tappe noget energi og taknemmelighed over at være til. Det fede er at jeg selv bestemmer hvor og hvornår, og hvis ikke jeg får det jeg har brug for det ene sted, så kan få det et andet.

· Ved du hvordan du tanker dig selv op eller aner du ikke hvad jeg snakker om?

· Er du afhængig af at blive tanket op på en bestemt måde eller af en bestemt person?

· Har du brug for bekræftelsen eller kan du bare nyde, når du er så heldig at få den?

· Er du i stand til at tanke dig op eller skal der være et andet menneske involveret, for at det tæller?

· Bliver du i virkeligheden mere drænet end tanket op i det liv du har valgt at leve?

· Er det dig der bestemmer, hvor når du bliver tanket op, eller beror det mere på tilfældigheder?

· Føler du dig berettiget til optankningen eller afviser du den, når den er der?

Måske giver svarene ovenfor dig en bedre forståelse for hvorfor du har det, som du har det, på godt og ondt.

Kærligst Katrine Axholm

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.