Gør du ham til mere (eller mindre) end han er?

Du har sikkert en forestilling om at forelskelse er noget ganske særlig lækkert og gid den varede lidt længere. Bare en 30 år eller noget. Den er faktisk bare en projektion.

Det betyder at du lægger nogle egenskaber, som du ikke kan/vil/har lært at værdsætte hos dig selv over i din udkårne. “Han er simpelthen så kreativ, god at tale med, en drømmer, romantisk, magtfuld, han forstår mig, kan rumme mig, har enormt meget integritet, er i kontakt med sine følelser, ligner slet ikke min far” kan være nogen af de sider du forelsker dig i. Det svære kommer, når forelskelsen fordamper og du skal se ham som den han rent faktisk er på godt og ondt. Kun på den måde kan kærligheden udvikle sig.

Her er det at alt det du synes var så fantastisk i starten blegner lidt og som årene går og familielivet med børn præger billedet, så glemmer du alt det dejlige han også er.

Måske forelsker du dig i en kollega og han har så alle de dejlige egenskaber eller repræsenterer de sider hos en mand, som du måske synes du har savnet i dit ægteskab.

Inden du kaster dig i armene på en ny og tror at lykken findes her, så husk alt det du forelskede dig i engang. Måske kræver jeres kærlighed bare et kærligt skub, for at blusse op igen, måske skal I have lidt hjælp til jeres konflikter. Husk på de gode oplevelser I har haft, alle ferierne og kyssene. Han er far til dine børn og du finder aldrig en anden, som elsker dien børn lige så højt, som han gør. Måske er han lige præcis den mand du har brug for. Det kræver bare at du får øje på det.

Den 29. september starter jeg workshoppen Boost dit Parforhold og du skal med, hvis du vil forstå dig selv og din partner bedre. Hvis du vil være klogere på kærligheden og vil vide, hvordan du skaffer dig det du har brug for i dit parforhold.

Læs mere hér

Er du singlekvinde og vil gerne finde kærligheden, så starter jeg en workshop for dig den 11. oktober. Læs mere hér

Rigtig god og kærlighedsfyldt weekend.

Katrine

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.