Detox din Kærlighed – weekendworkshop

Næste workshop er endnu ikke datosat. Du kan sende mig en uforpligtende mail, hvis du vil med næste gang vi afholder workshoppen. Skriv til mig HER.

Pris for weekendworkshoppen er 3.495 kr.

Er du udfordret i dit parforhold eller i dit liv i det hele taget? Savner du noget og ved du ikke hvordan du kan skaffe dig det? Måske kan du slet ikke mærke dig selv? Er du træt af de samme konflikter eller en afstand til din partner du ikke ved, hvordan du skal overkomme? Er du i tvivl om du skal blive eller gå? Eller om han er på vej væk? Er du i tvivl om dine følelser for din mand? Eller for dig selv?

Uanset hvad du bakser med i dit liv, siger det noget om dig. Hvem du er. Hvad du har været igennem og hvordan du tackler det, livet udsætter dig for. Det siger noget om dit selvværd og din selvkærlighed.

Det gør vi dig klogere på, på denne workshop.

Workshoppen støtter dig i at komme tættere på dig selv.

Det her får du: Du kommer hjem til dig selv og bliver bedre til at skabe det liv, du har lyst til at leve og som passer til den du er. Du lærer dig selv bedre at kende, for kun på den måde kan du mærke hvad du har brug for og hvilke grænser du har. Du lærer at rumme og håndtere dem du holder af, også selvom de er anderledes end dig. Du får værktøjer til at ændre konflikter fra at skabe afstand til at skabe nærhed. Du opdager at forskelligheden er en styrke og ikke selve udfordringen og grunden til jeres konflikter. Sådan skaber du det parforhold du elsker at være i, også gennem mange år.

Først og fremmest lærer du at skabe et godt og nærende forhold til dig selv.

Yogainstruktør Charlotte Bruun og jeg har skruet en intens, inspirerende og lærerig weekend sammen til dig (og max 14 andre kvinder), som ved, at du selv sidder med ansvaret for, at skabe de forandringer i dit liv, som du ønsker dig. Kom og gør op med dine illusioner om, hvordan dit liv skal være. Se dig selv i øjnene, tag ansvar og find ind til den autentiske, passionerede og frie kvinde du er inden i. Få øje på og ryd ud i gamle mønstre, som ikke længere tjener dig. Forstå at din historie har gjort dig til den du er og at du nu selv har magten og selv-kærligheden til at gøre noget andet. Lær at elske dig selv ligesom du er.

Weekenden består af en skøn blanding af vinyassa og soma flow yoga. Der vil være oplæg om hvordan din kærlighedshistorie præger dig og om at tage ansvar. Du lærer at slippe din følelsesmæssige bagage. Du får opgaver som gør dig klogere på dig og dit parforhold. Vi skal tale om ansvar for egen lykke, kvindelighed, selvværd og personlig frihed. Du vil lære hvordan du får det alt sammen. Det behøver ikke være så svært, som du tror.

Det får du på workshoppen

· to undervisere med så meget på hjertet, at vi kunne fylde en hel uge med vores yndlingsemner: parforhold og kærlighed. Som starter i dig.

· viden om hvorfor det er så vigtigt, at du tager ansvar for dit liv og din lykke i egen hånd og hvad det så rent faktisk betyder

· inspiration til hvordan du kan detoxe dig selv og dit parforhold på en måde, som giver dig det, du ønsker dig og har brug for

· forståelse for, hvad du kommer fra og hvorfor du og I gør, som I gør

· masser af viden om, hvad du kan gøre nyt og bedre til gavn for din kærlighed. Til dig selv.

· lyst og motivation til at skabe det kærlighedsliv du ønsker dig at leve i

· fat i din saftige kvindelighed, som giver dig kreativitet, frihed, energi og lyst

· masser af dejlig yoga, som giver dig en oplevelse af, at din krop fortæller dig, hvad du har brug for og at din hjerne lytter, så du får mod til at gøre det, som skal til. Du lærer at lytte til DIG. Din krop og dine følelser.

Pris for to fulde, inspirerende dage med masser af gode sager til dig, din krop og dit kærlighedsliv – især kærligheden til dig selv – er kun 3.495 kr. inkl. the, frugt og nødder og en fin notesbog. Workshoppen varer fra kl. 10-15 både lørdag og søndag.

Du kan medbringe madpakke eller købe i en af de mangle butikker/caféer i Hørsholm Centrum.

Ps. Du er velkommen på workshoppen uanset hvilke parforholdsudfordringer du bakser med. Også selvom du er single. Al kærligheds starter i dig, så det er vores udgangspunkt.

Tilmeld dig her

Det siger Charlotte om yogaen:

Kroppen er vores kørertøj. Gennem yoga og meditation sætter vi kroppen i bevægelse og vækker vores kropsbevidsthed. Det er gennem bevægelsen, at vi frigør os fra stagnerede følelser, der er skabt af vores egopersonlighed. 

Bevægelse betyder samtidig at vi tør slippe vores trygheds zone og omfavne forandringer i vores liv, og her igennem opnå større indvendig balance og frihed til at være os selv.

Det siger deltagerne om workshoppen:

“Overvældende og forløsende weekend med masser af omsorg. Jeg føler mig virkelig set. I er begge super dejlige og gode til det I gør. SÅ godt at der var tid til den enkeltes proces.

Charlotte, din yoga var eminent og gav mig virkelig en krop, der kan mærkes.

Tak for en dejlig og vidunderlig tryg weekend i fine lokaler.”      Karina 37 år

“Feedback fra en meget taknemmelig mig. Kære Katrine og Charlotte, jeg har det nu i dag søndag, som om dagene fremover ikke bliver de samme, som dagen i går.

Weekenden med jer har åbnet døre til min sjæl, jeg ikke selv kunne finde. Jeg føler det som om jeg har fundet hjem til mig selv. Hvor var jeg blevet af?

Det er overvældende og jeg tror ikke jeg kan sætte flere ord på nu. TAK!    Helene 41 år

“Helt fantastisk workshop. Fed kombination af oplæg, yoga og gruppesamtale. Jeg har virkelig lært meget om mig selv. Det var skræmmende, vildt og fantastisk. Stor cadeau til jer begge. Fortsæt det gode og uvurderlige arbejde.”

· “Gode rammer så stemningen hurtigt blev tryg og tillidsfuld. Dejligt og lidt grænseoverskridende med den løsslupne dans. Jeg har fået mere mod på kærligheden. Tak!”

· Tak for to dejlige dage. Skønt at få krop, hoved og hjerte med i samme kursus. Tak til jer!”

· “Det har været fantastisk at være på kursus som kombinerer personlig og sjælemæssig indsigt. Jeg har genfundet min kvindelige styrke både mentalt, sjælemæssigt og kropsligt. Tusinde tak! Ps. I to er en brandgod kombination”

· Smuk, meningsfuld og kraftfuld kombination af oplæg, yoga og samtale. En vidunderlig kombination af to smukke kvinder”

· Tusinde tak for et par berigende dage. Det har været fantastisk med alle disse indsigter og kombinationen af jer to er så powerfull. mine indsigter har givet en masse indvendig fred. Tak for jer.”

· “Tak for en dejlig og inspirerende weekend. Jeg vil anbefale jer til alle. Tak for indsigterne og de skønne yogasessioner. Godt med størrelsen på holdet. Tak, tak, tak til jer.”

…. og jeg kunne blive ved.

Kan du ikke være med på den kommende workshop, men vil du med på den næste, så meld dig til nyhedsbrevet øverst til højre eller send mig en mail hér. Vi sætter en ny workshop op i efteråret 2018.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.