Det Levende Parforhold – workshop

Næste workshop afholdes  14. janaur 2018 fra kl. 10-15 på Restaurant Address med udsigt over Øresund i Hellerup. Du kan melde dig til allerede nu HER. Pris 995 kr.

Hvis du ikke kan vente så længe eller bor for langt væk, så kan du købe dig adgang til dette års workshop Det Levende Parforhold on-demand HER. Pris er 495 kr. Og så kan du blive klogere på dig og kærligheden lige når det passer dig, hjemme i din egen stue.

· Få ny inspiration og forstå dit parforhold meget bedre

· Få indsigt i dig selv og din partner og hvordan hver jeres historie præger jer. På godt og skidt.

· Forstå hvorfor I gør som I gør og hvad der skal til for at ændre mønstrene

· Få et energi boost til at gøre noget nyt og dermed  noget nyt – og meget bedre

· Lær at tage dig selv og dermed dit parforhold alvorligt

· Få mere af vide om hvad et parforhold rent faktisk er, og hvorfor det nogle gange er svært

· Lær hvad der skal til, for at dit parforhold bliver dejligt, givende, inspirerende og intimt – altid (eller i hvert fald det meste af tiden, for jo, det kan lade sig gøre)

· Tilbring en dag som gør dig klogere på dig selv og dit parforhold

Alt det og meget mere får du på denne en-dags workshop.

Tilbring en dag i selskab med mig og en 15-20 andre kvinder i parforhold eller som gerne vil være i et. Alle kender udfordringerne med at få kærligheden til at lykkes i en hektisk og udfordrende hverdag – også på den lange bane. Lær en masse om dig selv og din kærlighed og få inspiration til at få dit parforhold til at køre – på den dejlige, nærende måde og udviklende måde. Lær at håndtere konflikter så I bliver klogere frem for slidt.

Workshoppen er både for singlekvinder, som gerne vil være følelsesmæssigt klar til at finde en mand og til kvinder, som allerede er i parforhold og som gerne vil have endnu mere ud af kærligheden. Måske er du nyskilt og vil gerne undgå at “nissen flytter med” i dit næste forhold. Alle kvinder med interesse for kærlighed og parforhold er velkommen.

Dagens program er:

Kl 9.45 Fremmøde og morgenkaffe/the. Bestil din frokost fra Address´lækre restaurant. Ca. 125 kr. for en ret.

I Århus koster forplejning 250 kr for kaffe/the, vand, frugt og sandwich til frokost.

kl. 10-12.30 Oplæg og opgaver til dig og dit kærlighedsliv

kl 12.30-13 Frokostpause

Kl 13 – 15 oplæg, opgaver og spørgsmål – fortsat

Det får du på dagen:

· En erfaren underviser og parterapeut, der garanterer at det også bliver sjovt (tøhø)

· Større forståelse og dermed større rummelighed, både overfor dig selv og for din mand

· Masser af fif til hvad du kan gøre anderledes og bedre

· Inspiration fra kvinder, der med garanti har det ligesom dig

· Grundlæggende viden om hvorfor kærligheden er svær og hvorfor den ikke behøver at være det

Sådan siger en deltager: Jeg har lært at det handler meget mere om mig, end om ham.

Vi skal arbejde med følgende emner:

· Hvad er et parforhold · Hvorfor er det svært og hvordan kan det blive nemmere · Din kærlighedshistorie · Din fars og mors indbyrdes forhold og hvordan det har præget dig ·Forsvarsmekanismerne · Din lykke – dit ansvar · Din kvindelighed · Dit billede af dig

Det tager du med dig hjem i håndtasken, i hovedet og i hjertet:

· Ny viden som kan forbedre dit parforhold allerede samme aften

· Mere lyst til intimitet og nærhed

· Masser af brugbare fif og gode råd til, hvordan du kan udvikle lige netop dit parforhold

· Energi fordi du opdager hvor meget du selv kan gøre, for at få det du har brug for

· Ideer til hvordan du kan udvikle dit parforhold, så det bliver endnu bedre

· Lyst til at kysse din mand og gøre noget godt for dig og dermed jer

Det bliver en super dag og  jeg glæder mig meget til at møde dig og gøre dig klogere på dig.

Medbring blot din lyst og motivation til at undersøge dig selv og dit parforhold nærmere. Du bestemmer selv hvor meget du har lyst til at dele af dig selv. Husk blot på karmaloven om, at jo mere du deler, jo mere får du igen. Det er helt op til dig.

Prisen for en dags undervisning, øvelser og en fin lille notesbog er kun kr. 995. En lille investering i en mærkbar forbedring af dit parforhold. Beløbet overføres til konto i Danske Bank 3409 11709427 ved tilmelding. Husk dit navn og workshoppens navn i tekstfeltet. Frokost og drikkevarer bestilles og betales individuelt på dagen.

Meld mig straks til

Har du brug for mere viden, er du velkommen til at spørge løs hér

Det siger tidligere deltagere om workshoppen:

Tak for i søndags. Det var en rigtig god dag. Jeg synes jeg fik øjnene op for meget, både om mig selv og om mine tidligere kærester, blandt andet hvorfor vi er og gør som vi gør. Utrolig at tænke på, hvor meget barndommen former os, på godt og ondt. Dagen gav inspiration og lyst til at udforske og lære mere om mig selv og menneskers væremåde generelt. 

Jeg meldte mig til workshoppen fordi jeg tænkte det ville være værdifuldt for mig i mit parforhold. Når endelig dagen kom, var jeg uden partner, hvilket gjorde at udbyttet nok blev anderledes, mere intenst rettet mod mig. Det tror jeg var en god ting. De seneste uger, har været følelsesmæssigt meget intense og jeg er ved at gå en ny vej i livet føler jeg. Som om en dør lukkes og en ny åbnes. 

Jeg vil anbefale workshoppen til mine veninder, både singler og de med kærester. Jeg tror alle kvinder ville have godt af, at få en indsprøjtning som den vi fik i søndags. Lotte 32 år.

Kære Katrine, Hold kæft hvor er du skide god. Jeg tog så meget med mig fra dagen. Både fra tidligere parforhold og fra det jeg er i nu. Det gav så meget mening. Tak for dig. Karin 49 år.

Jeg har taget masser af nye indsigter med mig om, hvor meget min barndom styrer den måde jeg er i parforhold i dag. Jeg har lyst til at gå i gang med at udvikle mig selv og jeg er så nysgerrig på, hvad det kan give mit parforhold. Anna 43 år

Den største indsigt var, at det ikke handler om min mand, men om hvordan jeg reagerer på noget han gør. Jeg har lukket ned for følelser og han provokerer mig. Nu kan jeg se at det er en gave. Før var det en pestilens. Anja 39 år

Jeg har fået en langt større forståelse for de kærester jeg har haft. Og for mig selv. Jeg glæder mig til at prøve det af med min fremtidige kæreste. Jeg vil blive bedre til at kigge indad og passe på mig selv. Camilla 38 år

Meyermor.dk anmelder min workshop HER

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.