Mænd i 40´erne skal oppe sig i sengen ellers skrider konen…

Så sad jeg der med ægtemandens seneste udgave af Euroman i hånden. Efter at have ærgret mig over, at de da vist i Eurowoman har glemt at lave en delikat billedserie med en sprød ung mand, som de har af en ditto kvinde i dette magasin fik jeg forvildet mig ind på interviewet med Nikolaj Koppel. Meget sympatisk er manden, men hvad i alverden er det for noget illoyalt sludder Euroman får fyret af ude i den gule kolonne til højre???

Først kommer der noget med at mænd i 40´erne falder af på den og hellere vil drikke bajere og se Tour de France end gøre noget ud af livet i dobbeltsengen. Hm tja, det kan der måske være noget om, men jeg synes da som udgangpunkt vi altid, uanset alder, skal gøre os umage, ellers er vi da ikke attraktive for hinanden. Nå men det er ikke det værste, for så skriver journalisten Simon Staffeldt Schou at hvis ikke manden gør sig umage med at lave lidt sjov og ballade i sengen med sin kone (som også er i 40´erne) så skrider hun med en på 20, som kan give hende det hun har brug for?!!

Det kan godt være det er skrevet i et humoristisk tonefald, men jeg synes simpelthen det er at tale ned til sine læsere og dertilhørende koner. Mon ikke der skal lidt mere end dårlig sex til at hun skrider til fordel for en på (!!!) 20 og hvorfor er det mænd synes de skal præstere hele tiden? Så kan jeg da godt forstå de bliver trætte bare ved tanken.

Jeg kan såmænd selv (i en alder af snart 40) skrive under på, at jeg gerne vil have masser af lækker og eksperimenterende sex med min mand, nu hvor der er lidt mere overskud end da børnene var små og det har jeg da også selv i allerhøjeste grad et ansvar for at have.

Så skriver Simon Schou videre at manden kun bør få udløsning en gang om ugen, for kun på den måde kan han opretholde den intensitet og liderlighed, han havde da han var 20. Nu er jeg jo ikke mand, men så vidt jeg ved, hænger det for de fleste (også kvinder) sådan sammen, at jo mere sex og jo flere udløsninger, jo mere lyst får man. Hvorimod afholdenhed gør at de fleste går i en slags dvale, hvor seksualiteten ikke fylder særlig meget. Hvor har han den viden fra?

Jeg kunne ønske mig at et seriøst og i øvrigt super godt og fyldigt magasin som Euroman til enhver tid tager sine læseres parti og skriver til dem med en indsigt og en loyalitet, så de føler sig set og forstået, som de mænd de er. Som det eneste magasin i Danmark med den tyngde, burde de netop kunne give deres mandlige læsere det maskuline frirum, som de måske har svært ved at skaffe sig i deres eget liv, fordi de netop synes de skal præstere noget hele tiden.

Næ, jeg kunne ønske for Euromans mandlige læsere at de får et magasin fyldt med omsorg, nærvær og nerve og hvor de bliver talt til, som de fantastiske mænd de er – med alt hvad de er.

Kærligst Katrine Axholm

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.