Er du modig?

Er du bevidst om hvor meget tryghed der ligger i at gøre, som du plejer og at det “plejer” er en sand dræber for din udvikling? Ved du at du skal gøre noget andet og nyt til for at noget andet og nyt? Det kan være mægtig frustrerende af få øje på, men det er også verdens største lettelse, fordi du tager magten over dit liv tilbage.

“What brought you here, will not bring you there” eller noget i den stil lyder et citat, som har givet så meget mening for mig. Fordi jeg netop gør som jeg plejer, når jeg gerne vil noget nyt og det virker selvfølgelig ikke. Jeg er altså nødt til at se gennem mine fordomme og min forestilling om hvem jeg er. Jeg er nødt til at turde tro på at jeg kan det jeg vil, at jeg får det jeg ønsker mig og har brug for og at jeg altid vil blive elsket, for at være lige præcis den jeg er. For at komme videre må jeg derfor tro på at jeg kan og er mere end det jeg er lige nu. Jeg skal tro på at der er mere i denne verden til mig, at jeg kan opnå det.

Det er nye i mit tilfælde er netop også at jeg altid har forestillet mig, at jeg skal kæmpe for at få det jeg ønsker mig. At jeg skal arbejde hårdt og at det skal “gøre ondt, før det gør godt”. At “man skal yde, før man kan nyde” og andet sludder jeg har taget med mig på min vej i livet. Jeg vil derfor prøve noget nyt. Jeg vil tro på at den jeg er, er nok til at blive elsket. Jeg vil tro på at der kommer det til mig i livet, som jeg har brug for og er klar til at modtage. At jeg ikke behøver træde så forbandet hårdt i pedalerne, for at få noget og at jeg ikke behøver larme, for at blive set. Jeg vil prøve at være modig på en helt ny måde.

Skal du med?

Kærligst Katrine

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.