Får jeg sex i denne her bil?

Jeg har haft en Citröen Berlingo i 9 år nu. Den har tjent min familie godt. Barnevognen ryger lige ind i bagagerummet uden at blive slået sammen, der er plads til ski udstyr til fire uden brok og den har en særdeles fornuftig benzinøkonomi. Der har aldrig været det store bøvl, den starter troligt hver morgen og fragter mig derhen, hvor jeg vil.

Men der er ved Gud ikke meget sex i den bil. Den har det bedst på max 120 km/t og der er ALDRIG nogen, der lige skal tjekke om jeg er lækker (formoder de tænker det er en golfentusiastisk pensionist, der kører bilen). Med andre ord: den bil passer SLET ikke til mit selvbillede. Jeg har derfor længe ønsket mig en ny. Faktisk lige siden klapvognen for sidste gang blev taget ud af den.

Jeg vil gerne have en laber stationcar (man er vel husmoder) en Mercedes B-klasse eller ultimativt (is never gonna happen) en Range Rover Vogue (med læder indtræk off course). Men vi har ikke råd til at jeg skal have ny bil lige nu, så jeg må se frem til lidt tid endnu som Berlingo-kører.

Tro det eller ej, jeg har faktisk vænnet mig til tanken. Faktisk bliver jeg gladere og gladere for Berlingoens troskab. Alle og enhver ved jo at bilkøb er den dårligste investering der findes, og jeg er faktisk ikke villig til at skulle til at betale for et billån nu, hvor Berlingoen for længst er betalt ud. Nixen bixen det vil simpelthen være for dumt og for høj en pris for lidt mere køreglæde. Sex eller ej!

Det er det samme med parforholdet. Vi kan kede os eller være utilfredse og frustrerede over den mand vi valgte skulle være far til vores børn for adskillige år siden. Men som årene går eller krisen rammer os, så opdager vi hvad vi har og hvor vigtigt det er for os. Vi opdager hvor dejligt det også er at have trygheden, forudsigeligheden og vægten af de år der er gået og alt det gode vi har været igennem sammen.

Så husk lige det næste gang du ville ønske din mand var en Mercedes SL. Jeg gør i hvert fald, både hvad hvad angår bilen og ægtemanden.

Held og lykke med kærligheden.

Kærligst Katrine Axholm

Læs også: Derfor elsker jeg mit gamle parforhold

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Hi, hi, fantastisk billede:-)
    Hvis jeg skal sige noget om min kæreste gennem 17 år, så er det, at selvom han vel godt kan karakteriseres som en Berlingo i lange perioder (hvilket jeg ikke har noget imod), så er det faktisk muligt at visualisere ham om til en Mercedes!
    Hvis man ønsker, at manden er en Mercedes, så prøv at kigge på ham, som om han allerede er det. Find alle de “lækre” detaljer, pas på ham, som om han er luksusudgaven med læderindtræk, gør dig lækker for ham, så siger det pludselig vrruum på den helt rigtige måde;-)

    Kh Stine

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.