Jeg keder mig i mit parforhold!

Hører jeg tit kvinder sige. De kan få hverdagen til at hænge sammen med arbejde, mand, børn venner og hvad der ellers hører et voksen-liv til. Men vind i håret, sug i maven og varme intime blikke, dem er der sgu lang imellem. Sex livet er gået mere eller mindre i stå og der bliver gnavet mere af hinanden end der bliver klapset i numsen af lystighed. Der er mere millimeter demokrati og kontrol end rummelighed og forståelse. Der er mere kritik og brok end der er imødekommenhed og varme knus.

Måske genkender du de her udsagn:

· “Det er altid mig, der skal tage initiativet, når vi skal snakke eller have kæreste tid, min mand vil gerne have mere sex, men det andet tager han ikke rigtig fat på”

· “Jeg vil gerne snakke og hvordan vi har det, men hver gang jeg går i gang, så føler han sig kritiseret og så kommer vi aldrig videre”

· “Jeg vil ikke leve sådan her resten af mit liv, jeg vil have mere ud af livet, om det så skal være med en anden mand”

· “Min mand kan ikke tale om følelser, han ved ikke hvad han skal sige”

· “Vi har slet ikke noget nærvær mere og jeg vil ikke undvære det længere”

· “Jeg ved faktisk heller ikke rigtig, hvordan vi gør, men jeg savner at være vild med ham”

Vi har desværre alle sammen en tendens til at ville have vores partner til at gøre det der skal til, for at vi kan få det vi har brug for. Vi er mere fokuserede på hvad han gør forkert, mangelfuldt eller kunne forbedre end vi er villige til at kigge os selv i øjnene og se på vores eget bidrag. Måske er vi kørt så langt ned at vi ikke har overskud til at komme hinanden i møde og derfor går dagene bare og vi kommer ikke videre eller tættere.

Det kræver et overskud at ændre mønstre og hvis I har gamle konflikter under gulvtæppet eller slæber rundt på gammel sårethed, så kan det se helt umuligt ud at vende skuden.

Sådan gør du:

· Tag ansvar, gør noget ved det.

· Du kan gøre hele forskellen ved at gå foran som det gode eksempel.

· Tag fat allerede i dag.

· Giv det du savner, det giver dobbelt igen.

· Lad være med at bebrejde din mand, fortæl om dig selv, men ikke om ham.

Ring hvis du har brug for hjælp eller meld dig til min en-dags workshop Det Levende Parforhold 

Læs også: Få det sagt

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.