Stiller du høje krav i dit parforhold?

Er du en af de kvinder der stiller høje krav til sit parforhold og synes at det da er helt rimeligt? Forventer du meget af dine kolleger og anstrenger dig for, at dine børn skal være den bedste udgave af sig selv? Bliver du virkelig irriteret på mennesker, som ikke gør sig umage? Tænker du ofte at andre er nogle sjuske Dorther eller da godt lige kunne klemme ballerne lidt hårdere sammen og stoppe med at pive?

Der er proportionelt en sammenhæng imellem, hvor høje krav du stiller til din omverden og hvor høje krav du stiller til dig selv. Vejen til at blive lidt mere loose, lidt mere rummelig og blød om hjørnerne er derfor at se lidt på dig. Så spørger du måske, hvorfor du dog skulle det. Din perfektionisme har jo bragt dig langt i livet, so why bother? Fordi det bliver så meget nemmere at være dig. Fordi du bliver så meget mere feminin, nem at holde af og være sammen med. Fordi der er så meget kærlighed i verden også til dig og du kan lade den flyde frit, hvis du turde slippe taget lidt?

Spørg dig selv:

· Er du helt perfekt også når tingene ikke lykkes?

· Hvad driver dig (din følelse af utilstrækkelighed måske?)

· Hvem skal du imponere (din far/mor/søster/bror)?

· Hvem er du, når du ikke er perfekt?

· Hvad går du glip af, hvis du slipper taget lidt?

· Hvordan ville det være at slappe lidt af?

· Hvem ville du være, hvis du turde vise din usikkerhed, din afhængighed, og når du er bange?

Du vil opdage at når du ikke længere stiller så høje krav til dig selv, så får andre også lov til at være lige som de er. Hvilken befrielse – for alle!

Held og lykke med det.

Kærligst Katrine

Læs også: Tager du kritik personligt? 

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.