Hug the cactus

Jeg har netop set et filmklip Pernille Melsted har posted på Facebook fra en tale af Robert Downey Jr. Talen handler om hvordan Mel Gibson hjalp Robert Downey, da han var helt nede og vende i stoffer og alkohol misbrug. Mel Gibson sagde til Robert at han skulle “hug the cactus” og dermed mente han at Robert var nødt til at se sine fejl og mine mindre heldige karakteregenskaber i øjnene. Han var altså nødt til at erkende at han også engang imellem er et dumt svin, at han handler egoistisk og dumt og at han ikke altid træffer de rigtige valg i sit liv. Når han ser sig selv i øjnene med alt hvad han er, vil hans karakter ændre sig. Han vil kunne tilgive og møde verden med en ny taknemmelighed og ydmyghed.

Det gælder ikke kun for smæk-lækre Robert Downey Jr. Det gælder også for dig. Husk det når du dømmer andre hårdt. Husk det når du ikke kan holde dig selv ud. Husk det når du synes du er en lorte-mor og en lousy kæreste. Hug the cactus og husk på din taknemmelighed over for den gave livet og kærligheden er. Det vil ændre dit forhold til dig og dermed til verden.

Se klippet her. Hug the cactus

Kærligst Katrine

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.