Tonefaldet røber budskabet

Kender du de par, som konsekvent kalder hinanden for “skat” uanset om ordet er overhældt med flydende nougat eller driver af syrlig citron. Måske kan du selv finde på at sige “Det er ok!” selvom du inden i tænker “Fuck dig!”

Måske tror du at det at sige Ja selvom du mener Nej er beviset på din kærlighed. Måske er du så optaget af at dine børn skal have så god og smertefri en opvækst, at du giver alt for meget efter, for at undgå konflikterne. Behøver jeg at sige at det virker som at tisse i bukserne (både på mand og børn og ikke mindst dig selv)?

Prøv i den næste tid at lægge mærke til, hvornår du får sagt ja, når du faktisk mener nej. Det gælder på jobbet, med børnene og i dit parforhold. Lur mig om ikke dit Nej kan høres i tonefaldet og om ikke du af og til savner noget gennemslags kraft. Mon ikke også din familie og dem, der står dig nær gør?

Jo mere autentisk det, som kommer ud af munden på dig, lyder, jo mere vil andre lytte og rette sig efter det. Vi lytter nemlig meget mere efter tonefaldet end ordene og ja, det gælder HVER gang.

Held og lykke med det.

Kærligst Katrine

Læs også: Fuldmåne og evnen til at modtage

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.