Fordi han elsker hende og ved hvordan!

Jeg kender en kvinde, som har været sammen med sin mand i 20 år. De har også to børn sammen, så han kender hende efterhånden ret godt. Hun har lidt svært ved at komme ud af sengen om morgenen, så han laver hende en café latte og stiller på hendes natbord. Når hun har været på kursus nogle dage og han har savnet hende, har har mest af alt lyst til at tage hende lige der i entreen, når hun træder ind af døren. Men han ved at hun har brug for at tune sig ind på ham igen, inden hun kan give sig hen. Så han forbereder et karbad til hende, med lys og blomster, så hun kan lande og slappe af, inden de elsker.

Når hun har problemer på sit arbejde eller børnene er anstrengende, så ved han hvor meget det betyder for hende at de sætter sig i sofaen og han nusser hendes fødder, mens de snakker tingene igennem. Når han kan mærke på hende at hun ikke er på toppen, så holder han hende fast og fortæller hende, hvor meget han elsker hende og hvor sej en mor hun er og hvor fint hun holder det hele derhjemme.

Han er også rigtig god til at gøre de ting, der er vigtige for ham. Han passer sin sport og sin passionerede hobby, som også af og til tager tid fra familien. Han er nysgerrig og eksperimenterende i sengen og er ikke bange for at sige til og fra. Han ved hvem han er, hviler i sig selv og beder om det han har brug for, også når det er svært.

Han er fast som en klippe, lydhør som skoven, stærk som en bjørn og han ved hvor meget kærlighed der er mellem dem og han værdsætter den hver eneste dag.

Så fås det vel ikke bedre og det behøver slet ikke være så svært.

God fornøjelse med kærligheden.

Kærligst Katrine

Læs også: De tre største fejl som kvinder begår i parforholdet

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.