Vejen til soveværelset går gennem dagligstuen

Din mand vil rigtig gerne have skruet op for den seksuelle frekvens hjemme hos jer. Det vil du måske også gerne, sådan i princippet. Men du har faktisk ikke lyst. Du er træt af at være mor, hushjælp, indkøbsdame og projektleder i familien. Du føler dig ikke særlig vampet eller sensuel og du trænger i dén grad til at blive lyttet til, nusset om og forstået, før du har noget som helst at dele ud af endsige sprede benene for.

Men det er der bare ikke særlig mange mænd som ved eller måske endda forstår. Derfor er det temmelig vigtigt at du siger det. Ikke som en kritik af ham, men som en information om dig. Sig f.eks.

· Jeg har brug for lidt tid til at omstille mig fra mor-der-smørrer-madpakker til sexbombe!

. Vi skal snakke lidt sammen først, så jeg kan mærke at du er tunet ind på mig, inden jeg kan åbne mig. Det behøver ikke være om noget vigtigt eller alvorligt, bare lige, så jeg kan mærke at du interesseer dig for mig.

· Du kan nå rigtig langt ved at nusse mine fødder eller massere  min nakke, for så bliver jeg “vækket” og kan give mig hen til dig.

· Jeg har brug for at vi får ryddet vores konflikter af vejen, før jeg har lyst til sex, så vi bliver nødt til at rydde lidt op i vores forhold først.

· Jeg synes vores kontakt med hinanden er alt for sparsom i øjeblikket, jeg har brug for at vide, hvor du er inden i dig, hvad du tænker på og drømmer om, jeg skal kunne “mærke” dig følelsesmæssigt, før jeg kan give mig hen.

Det kan godt være at din mand synes det er noget af en omvej og hvorfor kan I ikke bare snakke bag efter. Her er det om at strække sig ud over sit eget, så du giver lidt og han giver lidt, indtil I føler der er blevet fyldt mere på systemet og I har mere overskud at give af.

Hvis ikke I siger noget, kan I heller ikke regne med at få noget. Sådan er det.

Held og lykke med sexlivet.

Kærligst Katrine

Læs også: Fordi han elsker hende og ved hvordan

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.