Sådan skriver Rikke om min “Venindeaften”

Kære Katrine

Jeg vil gerne sige dig tusinde tak, fordi du var med til at gøre mine veninder og jeg klogere på os selv, hinanden og kærligheden…den dag i sommerhuset til min 40 års fødselsdag.

Det var en dejlig overraskelse til mine veninder, og det blev præcis sådan, som jeg havde forestillet mig – tak!

Der opstod et helt tomrum, da du kørte – pu-ha, den skulle lige fordøjes, men i løbet af weekenden vendte vi igen og igen tilbage til nogle af de snakke, du havde sat skub i – det var så fedt!

Efterfølgende har de hver som én sagt, at det var en god oplevelse – og slet ikke i nærheden af den overraskelse de havde forestillet sig: stripper, kagekursus, tegnekursus, mavedans…

Det passede mig så fint at “tage røven lidt på dem” – forudsigelighed bliver let så kedelig!

Da jeg kom hjem søndag sidst på dagen, var det til en spændt mand: hvordan gik det, skal vi nu skilles!!, blev det en succes, eller gik du ned med mand (kvinder!) og mus?!

Det endte da med, at vi sad og tog kærlighedssprog-testen på nettet sammen sent søndag aften, da der endelig var ro i huset. Og nej! Vi skal absolut ikke skilles – heller ikke selv om testen pegede i lidt forskellige retninger! Så må han jo bare have et ekstra kram, hvis det er det, der gør forskellen…

På arbejdet var mine kolleger meget spændte på, hvordan weekenden var gået. “Det vil jeg altså også prøve!” meddelte en kollega fra 0.klasse.

Jeg vil i hvert fald gerne sende min varmeste anbefaling rundt i landets kroge…”

Kh Rikke 40 år

Læs også: Autencitet tak!

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.