Lykken er…

at tage dit liv, som det kommer. Hvis du har en forestilling om at du og din tilværelse skal være på en helt bestemt måde, så vil dit liv sikkert føles meget besværligt. Det er nemlig vores illusioner og forestilling om hvordan og ikke det som livet reelt er, som er vores største forhindring til at finde lykken og leve det liv vi ønsker os. Kort sagt:

Det er ikke det livet udsætter dig for, der gør det svært, men derimod måden du forvalter det på, der er udfordringen.

Forestil dig at du altid forholdt dig åbent, nysgerrigt og fordomsfrit til dig selv og de mennekser du omgiver dig med. Du beder om det du har brug for og sætter dine grænser, når de bliver overtrådt og lever i fred med at være den du er. Du responderer åbent og ærligt på det du møder og dermed er du aldrig i tvivl om hvor du har andre mennesker og de er ikke i tvivl om, hvor de har dig.

Trygt, godt og roligt uanset, hvad der sker. Du har nemlig altid DIG.

Lav en god dag – det er nemlig kun dig der kan.

Vil du være bedre til det? Deltag i min og Charlotte Bruuns workshop Genfind Kærligheden. Vi starter op i april.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.