Når facaden krakelerer!

Engang stod jeg og kamp-flirtede med en steg fra mit arbejde, som jeg rasende gerne ville gøre et godt indtryk på. Mens vi stod der og snakkede og sendte øjne, tabte jeg, ud under min nederdel, et hygiejnebind af de helt store, som jeg havde haft siddende godt skjult i min bukselinning, fordi jeg var på vej ud på toilettet, for at skifte. Bindet var altså ubrugt!!

Vi kiggede begge ned på bindet, der lå så fint der i sit mørkeblå papir og lignede en ble til en tumling på 5-7 kg. I panik trådte jeg på det (som om jeg troede min fod kunne skjule et bind i den størrelse) og trak det med foden ind mod mig selv, som om intet var hændt. Hvilket var et virkelig forkrampet forsøg, fordi vi jo helt tydeligt begge to havde set det. Tror i øvrigt også at han stønnede noget i retning af “Hold da op!” (hvilket sikkert refererede til størrelsen).

Det var så PINLIGT og jeg sloges med mig i forsøget på at genoprette mit flug-frie selvbillede af mig, som lækker fejl- og menstruations-fri kvinde. Jeg tabte og fik på barskeste vis blottet mig, som stor-menstruerende og utjekket i al min menneskelighed.

Vi mennesker har så travlt med foregive, lade som om og opretholde en facade, fordi vi er så skide bange for ikke at være gode nok, kloge nok, smukke nok og sjove nok. Angsten for at blive forladt ligger latent i os alle og derfor kæmper vi så ulig en kamp, for ikke at vise de sider af os, som vi er bange for ikke er elskeværdige.

prisen for facaden er at vi ikke kan opleve nærhed. Vi kan ike mærke intimiteten og vi er i yderste konsekvens ikke i stand til at modtage den kærlighed, som andre nærer til os. Så hvis du ikke viser din:

· sårbarhed

· afhængighed

· dine fejl og mangler

· usikkerhed

· flovhed

· angst for at miste eller bliver forladt

Så vil du heller ikke kunne opleve den menneskelighed, forståelse, nærhed, omsorg og kærlighed du kan få, når du tør vise hvem du er med alt hvad du er. På godt og ondt, stærk og svagt, med fordele og ulemper.

Det kræver styrke at vise svaghed.

Vil du lære dig selv bedre at kende? Meld dig til min workshop Genfind Kærligheden. Vi starter 26. april.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.