Dine prioriteringer, mine prioriteringer

Ja, det er jo ikke fordi jeg ikke kender det fra mit eget liv, for selvfølgelig gør jeg det. Det kommer alligevel bag på mig, hvor mange par, der burger uforholdsmæssigt meget krudt på at blande sig i hinandens prioriteringer. Hånden på hjertet, så er det ofte kvinderne, der synes at det er deres føderet, at blande sig i, hvordan de synes deres mand skal tilbringe sin dag. Er det vigtigst at rense tagrender end at se Champions League eller vaske bil? Skal der ryddes op i kælderen, før man kan tillade sig at sætte sig med søndagsavisen? Skal du ikke snart …? Jeg kan simpelthen ikke forstå at du …? Hvorfor gør du aldrig …?

Lad mig slå det fast med det samme: INGEN mennesker bryder sig om, at få fortalt, hvad de skal gøre. INGEN mennesker er interesserede i at høre en negativ holdning, medmindre de har bedt om den. INGEN har lyst til at lægge ryg til kritik, bebrejdelser og vurdering. Det er der desværre mange kvinder, der ikke har opdaget. De tror at de er nødt til at fortælle deres mand, hvad han skal gøre og hvornår, for ellers bliver det ikke gjort (i deres tempo eller på deres måde). Mange kvinder har ikke opdaget at de ikke dagen lang kan hakke på deres mand og så forvente en hensynsfuld og kærlig ægtemand i hverken sengen eller under samtalen.

Det dræber kærligheden, når vi har hele overkroppen langt inde i hinandens tulipanbed. Det lægger en seriøs dæmper på erotikken og nærheden og det skaber afstand fordi den kritiserede er nødt til at trække sig, for at slippe for kritikken. Med andre ord, det er den visse død for din kærlighed.

Så hvad gør du, når du så gerne vil have ryddet op på loftet, sat den hylde op i gangen eller du simpelthen ikke kan forstå at din mand ikke prioriterer at …

Du beder pænt om han vil hjælpe dig med hylden og oprydningen på loftet. Hvis han siger ja og det ikke bliver til noget, så spørger du igen og hvis det bliver ved, så siger du, at du ikke ved hvad du skal regne med. Hvis ikke du kan få det du ønsker dig, så gør det selv eller spørg en anden. Kritikken bringer kun skidt med sig.

Hvis du ville ønske han dyrkede sport eller stoppede med at ryge, så sig det med kærlighed og lad beslutningen være hans og hans alene. Du har valgt ham, som det menneske han er. Du vil jo også gerne elskes for det menneske du er, med alt hvad du er, vil du ikke?

Pres avler modpres. Du får absolut ikke andet end konflikt eller en sur usexet mand, der kæmper for ikke at ende under tøflen, ud af det.

Vil du være klogere på dig? Vil du blive i stand til at gøre meget mere for dig selv og dit parforhold?

Deltag i min workshop Genfind Kærligheden. Du kan tilmelde dig og læse meget mere hér.

 

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.