Er din kusse en sur hønserøv?

Well pardon my french, jeg kunne ikke finde nogen mere sigende måde at udtrykke mig på. Det handler om din seksualitet kvinde. Det er forår og knopperne på træerne er lige ved at springe ud og hvad med dig, er du ved at springe ud? Er du boblende, spirende og saftspændt? Er du lige ved at flyde over af forårskuller? Kigger du lidt mere på mænd end du plejer i de mørke vintermåneder? Har du lyst til lir og fis og sex og sjov? Kan du mærke at varmen er på vej og er du fuld af lyst og går konstant rundt med stive brystvorter?

Nå ikke?

Næ, for du har travlt med alt det praktiske du skal have ordnet, der er så meget der skal nås. Dagene er fyldt op med ting, som skal gøres, problemer der skal løses, mad der skal købes og børn der skal hentes. I øvrigt er liderlige kvinder nogle billige tøjter. Sex er ikke noget vi taler om, det er noget vi har (nogen af os i hvert fald). Du beskæftiger dig ikke så meget med det, det hører bare til ægteskabet. Du taler ikke med dine veninder om det og hvis, så er det mere med fnis end med kildren i maven. Måske savner du det, men du ved ikke hvordan du skal finde tilbage til det sjove.

Kender du overhovedet din seksualitet? Ved du hvordan du kan pleje den, dyrke den og gøre den stærkere? Ved du at i din seksualitet ligger også din livsgnist, din energi, din kvindelighed? At det er her lysten til livet ligger gemt? Ved du at du skal holde din seksualitet ved lige, at du skal lytte til den, udfordre den og dyrke den? Ellers sygner den hen og bliver trist og kedelig. Hvis ikke du har lyst til din mand længere, så spørg dig selv, hvor på vejen du opgav din seksualitet. Det har nemlig yderst sjældent noget med din mand at gøre. Spørg dig selv hvad du har brug for (fra dig) for at vække dig til live igen. Du kan nå det endnu inden det er for sent.

Træk vejret. Mærk dig. Tag livet ind. Kun du kan vække dig. Gør det nu!

Læs mere her: Det Levende Parforhold

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.