Er du den støttende hånd i ryggen på dit parforhold?

En dag jeg cyklede på klinikken, kørte jeg bag et par, som oksede afsted på cykelstien foran mig. Mens vi bedst kørte afsted der, lagde manden hånden på lænden af sin viv og skubbede hende omsorgsfuldt fremad på cykelstien.

Jeg blev så glad i hjertet over at være vidne til så fin en gestus og jeg kom til at tænke på at vi ofte glemmer den slags, når hverdagen melder sig i parforholdet. Udfra tanken om at jeg har stærkere ben end dig, så hjælper jeg dig lige lidt her. Jeg ved jeg er bedre til at holde overblikket over økonomien, så den klarer jeg. Jeg interesserer mig for at lave mad, så derfor tager jeg mig af den del. Du ser træt ud skat, sæt dig i sofaen og smæk benene op, så laver jeg kaffe og kommer og giver dine fødder lidt massage.

Jeg ønsker mig, for mit eget parforhold, og for dit, at vi gør lidt mere ekstra for hinanden. Ikke som en handel eller fordi jeg bør og skal, men bare fordi jeg elsker dig.

Når vi tager ansvar for os selv og sørger for ar skaffe os det vi har brug for. Når vi får sat grænser, så vil vi altid have et overskud til at gøre noget ekstra for hinanden. Når vi derimod ikke føler os fyldt op, når vi føler os i underskud, så har vi ikke noget at give af og så er vi mere nærige. Og det er trist. For os og for vores partner.

Husk at du alene har ansvaret for at give dig det du har brug for – uanset hvad det er.

Kærlighed og omsorg. Forståelse og hensyn. Anerkendelse og respekt. Det kommer altid mange gange igen. Også når du giver det til dig selv.

Vil du gerne være bedre til det? Vær med i min workshop Genfind Kærligheden. Vi starter på torsdag den 26. april.

 

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.