Hvad vil du have?

Jeg vil gerne give dig lige præcis det du har brug for, til at komme videre i dit parforhold.

Derfor:

Send mig en mail hér og fortæl mig om en problematik, et spørgsmål, en konflikt eller noget helt fjerde, som du gerne vil have jeg behandler her på bloggen. Det er selvfølgelig helt anonymt og vil blot være til glæde for dig og alle andre, som læser med og som kan genkende problematikken. Måske er det lige hvad du trænger til, for at kunne komme videre med dig og den skønne kærlighed.

Du kan sende mig en mail med dit spørgsmål HER.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. Hej Katrine

  Herhjemme har vi to punkter som ofte giver konflikter og jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal bryde mønsteret.

  1. Jeg syntes min mand er meget egoistisk og han er slet enig eller også er han, men bliver meget trodsig når jeg kommenterer på det.

  Vi har 4 børn i alderen 5, 3 og 2x 8 mdr. Dvs der er meget der hele tide skal gøres, børn der skal hjælpes, trøstes, ryddes op, tørres op skiftes bleer, tørres snotnæser og så lige rydde mere op osv osv. En eksempel er når vi skal ud af døren, så skal min mand lige skide og det kan ikke gøres på under 15 minutter, hvor meget jeg så end tigger og beder om han ikke nok vil skynde sig så han kan hjælpe med at få børnene ud af døren. Det er tit meget kaotisk at komme ud af døren. Et andet eksempel. Når han kommer hjem fra arbejde som foregår på eget kontor og han bestemmer selv over sin tid (vi laver det samme) så skal han lige læse avis som det aller første. Når han kommer hjem er jeg midt i madlavning og pasning af 4 unger, men avisen skal læses. Jeg kunne jo godt tænke mig han æige tog det barn jeg havde på hoften og ventede med avisen til senere. Det kan også være noget på computeren der skal læses midt i at børnene skal have nattøj på, endnu et kaotisk tidspunkt. På det tidspunkt går der max 30 minutter, så er der ro og han kan sidde med computeren hele natten, men det kan ikke vente. Når jeg spørger efter hjælp, får jeg at vide han lige laver noget andet.

  Så til andet “problem”.
  Jeg har jo læst at jeg skal holde bolden hos mig selv så det prøver jeg, men ligegyldigt hvad jeg siger så føler han sig kritiseret.
  Fx når jeg siger jeg bliver ked af det når han falder i søvn på sofaen om aftenen istedet for at bruge tid med mig. Føler han det er en kritik af ham når noget han gør, gør mig ked af det og så lukker han helt af og hører ikke mere. Hvorfor føler mange mænd sig kritiseret og er så bange for den kritik?

  Hilsen Heidi

  1. Kære Heidi,

   Tak for din kommentar her på bloggen med emner til indlæg. Det er nogle meget relevante problematikker du kommer med, som jeg rigtig gerne vil bruge. Jeg har ikke godkendt dem her på bloggen, fordi jeg er i tvivl, om jeg må bruge dem ligesom du skriver dem her.

   Er det ok? Så skriver jeg et svar, som du kan læse her på bloggen engang i slut ningen af august.

   Kærligst Katrine

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.