Kære macho-mand…

… Nu skal jeg fortælle dig lidt om kvinder og kærlighed. Det kan nemlig godt være at din far har lært dig, at store drenge ikke græder. Det kan godt være at kammeraterne i fodboldklubben syntes, at du var megasej, når du blev tacklet og ikke var pivet. Det kan godt være at din karriere kører på skinner, netop fordi du ikke mærker for meget efter, men styrer med dit rationale.

Det er meget fint alt sammen, men det holder ikke, når det handler om kærlighed. Den kræver nemlig, at du har nosser nok til at vise hvem du er – med alt hvad du er. Det kræver styrke at vise svaghed og du kan ikke få nærhed og intimitet, hvis ikke du tør give dig hen og vise din angst for at miste, at du er afhængig og sårbar og påvirkelig over hvad din kone siger og gør. Så selvom det ikke er noget din far og mor har lært dig dengang var du var lille, så er det på høje tid.

Der er her ikke tale om at du skal til at strikke, gå i fløjlsbukser, pille fnuller ud af navlen, eller på anden måde lege 70´er tøffelhelt. Den tid er for længst forbi. Næ, kvinder vil have en mand som står ved sig selv, har mod til at træffe de valg i sit liv, som er vigtige for ham og som tager sin kone om livet og sige “Hey baby, no worries, jeg er hos dig”.

Der ligger en masse maskulinitet i at turde tro på, at du også bliver elsket, når du ikke altid er ovenpå og har styr på alting. Din kone har brug for at vide, at der er et menneske inde bag dit tjekkede ydre. At du har tillid til at hun kan rumme dig og bevare respekten for dig, netop fordi du holder af dig, OGSÅ når du ikke altid ved hvilken vej du skal gå i livet. Når du er træt af din mor, har en konflikt med din chef eller er ked af at du ikke har mere tid til dine venner. Kvinder vil føle sig værdifulde og ikke kun som en mor/ven/lolitadukke, men fordi hun er hende og ingen anden. Det kan du bidrage til ved at vise hvilken mand du er, hvordan du ser ud inden i. Hvad du har af ønsker, drømme, længsler og behov.

Så hvis du vil beholde den kvinde, du elsker i din favn, så er det med at få dig selv på banen. I vil elske dig for det.

Og bare rolig. I morgen skriver jeg et lignende indlæg til kvinder om hvad du gerne vil have. Aftale?

Det indlæg kan du læse HER

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.