Kære stærke kvinde…

… Jeg ved godt at din mor dengang i 70´erne lærte dig at en kvinde skal klare sig selv og ikke være afhængig af en mand. Jeg ved også godt at du sagtens kan samle et IKEA skab og hænge en bogreol op på væggen og ikke behøver en mand til det. Du tjener sikkert også tilstrækkeligt med penge, til at kunne klare dig. Du ved hvad du gerne vil have og hvad du ikke vil have og at parforholdet er svært, så på mange måder er det nemmere uden.

Men du vil jo gerne have kærligheden vil du ikke? En at dele livet med, på godt og ondt. Ham der er far til dine børn og som du så gerne vil bevare respekten for og elske til tid og evighed. En rigtig mand som kan matche dig, som du kan spille bold op ad og udfordre. En som bliver stående også i stormvejret? Jeg tror ikke jeg kender nogen kvinder som ikke ønsker sig det, af deres ganske hjerte. Giv ikke op.

Det er sådan med kærlighed at den kræver at du tør give dig hen.

· At du tør stole på at du bliver elsket for den du er.

· At sund afhængighed ikke er til fare for din integritet.

· At det er dejligt at lade ham holde døren for dig og sætte hylden op, så du ikke selv behøver.

· At du kan stole på at han tager over på sin måde og at den vægter lige så tungt som din.

· At han bidrager med det som er hans, så selvom han ikke gør de samme ting som dig, så tæller det også.

· At kærligheden vil dig det godt og at du ikke behøver at være i kontrol for at få den.

· At de gamle feminine dyder som modtagelighed, eftergivenhed og ro stadig gælder og at de netop kan give dig det du ønsker dig.

Din mand ønsker sig helt grundlæggende at du er glad. Han vil hente månen ned til dig og gøre alt hvad du ønsker af ham. Men kritik, kontrol og surhed slider hans kærlighed op. Han har brug for at føle sig værdifuld, elsket og værdsat (lige som du har). Han har brug for at vide at du har brug for ham og ønsker ham i dit liv. At du tør åbne dig og stole på hans kærlighed og at han vil dig det godt og elske dig lige så længe du lader ham.

Du kan få al den kærlighed du ønsker dig her i verden. Hvis du tør give efter for den.

Kærlig hilsen

Katrine

Læs også: Kære macho-mand…

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.