Når utroskab bliver som narko!

“Han sender mig de vildeste sms´er. De er dampende, erotiske og så frække at jeg næsten ikke kan tænke på andet, når jeg får dem, mens jeg er på arbejde.” Hun rødmede  og jeg kunne høre begejstringen og livligheden i hendes stemme. “Når jeg er hjemme er min opmærksomhed hele tiden rettet mod telefonen. Jeg går på toilettet i tide og utide, for at tjekke om der er kommet noget nyt fra ham. Jeg har galloperende paranoia og er så bange for at Thomas skal opdage, hvad jeg har gang i, for jeg vil ikke miste min familie, ikke for noget i verden”.  Hun kiggede sørgmodigt på mig og skiftet mellem det livfulde, det dybt sårbare og skamfølelsen var slående.

“Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Det er som om jeg er afhængig af denne her affære. Den fylder hele mit system og de følelsesmæssige rucheture mellem liderligheden og frustrationen er dybt opslidende og samtidig livgivende. Jeg spæner rundt i parken på mine løbeture, jeg spiser ingenting og ligger som en grillkylling i min seng om natten. Nogengange tænker jeg at min krop ikke kan holde til det, men når jeg så ikke har hørt fra Claus nogle timer, så tror jeg at jeg er ved at dø og er bange for at han er ved at trække sig og ikke vil mig mere og så vil jeg give min højre arm, for at høre fra ham igen, åh jeg holder det ikke ud” Hun brød grædende sammen og begravede hovedet i sine hænder.

Da hun havde samlet sig, kiggede hun op på mig med tårevædede øjne .”Det værste er, at jeg slet ikke kan tale sådan med Thomas, det har vi aldrig gjort. Jeg kan ikke forestille mig, at have sådan en sms korrespondance med ham. Vi taler praktisk og nusser og hygger os. Han er min bedste ven. Men at tale så porno og så skulle ud og stege frikadeller, det hører ligesom ikke sammen vel?” “Det betyder jo at hvis jeg skal afbryde min affære med Claus, så skal jeg aldrig mere have det her lir og leg og lidenskab og det kan jeg ikke holde ud at tænke på. Så ligner mit liv en bakke virkelig trist grovhakket leverpostej”. Hun smilede af sit billede og sukkede dybt. “Hvad skal jeg gøre?”

Sanne var blevet forelsket i en gammel flamme. Det var startet som lidt korrespondance i forbindelse med en gammel klassefest og havde udviklet sig mere og mere intenst og de var mødtes et par gange over kaffe, senere middag og var endt hjemme hos Claus.

“Jeg føler mig sådan i live. Jeg troede jo jeg havde fundet manden i mit liv. Jeg har alt det jeg kunne ønske mig med Thomas, men det er bare så langt fra den kvindelighed jeg føler inden i, når jeg er sammen med Claus. Jeg er jo umættelig og vil hele tiden have mere og mere. Jeg har aldrig haft det sådan med Thomas, heller ikke da vi mødte hinanden for 12 år siden og nu har vi to børn sammen og en masse hverdag og forpligtelser” Hun kiggede spørgende på mig “Men jeg kan ikke få det hele kan jeg vel?”

Sannes forløb hos mig varede et par måneder. I den tid gik hun ind og ud af forholdet til Claus. Thomas forblev uvidende om, hvad der foregik. Sanne opdagede at hun ikke ville leve uden passion i sit liv og hun besluttede sig for at ville skabe det med Thomas, som hun jo elskede. Det blev en længere proces for de to sammen. Hun endte med endeligt at afslutte affæren med Claus og tog sin tid til at sørge over det hun havde mistet der. Da Sanne sluttede sit forløb hos mig, gav hun mig dette billede:

“En affære er som at gå på restaurant og få passionen og liderligheden serveret. Det er nemt og bekvemt men også pisse dyrt. Hvis jeg vil have passion derhjemme, så må jeg selv “lave maden”. Nogen gange er jeg nødt til at rydde op i køkkenet først og der skal også købes ind. Men når maden er serveret er den forbundet med ro i maven og en dyb kærlighed, som ikke kan sammenlignes med noget andet.  Ja vi spiser tit det samme, men vi øver os til stadighed i at prøve noget nyt og øve os i ikke at tage hinanden for givet”.

“Jeg savner Claus og den umiddelbarhed og impulsivitet, der var forbundet med tiden med ham. Men det hører en 22-årig til og jeg vil hellere være voksen på den lange bane”.

Sannes historie er opdigtet, men er hentet med inspiration fra det virkelige liv.

Vil du læse mere om utroskab, så se hér hvad jeg svarer en læser. Læs hér om utroskab i det perfekte parforhold. Øverst til højre kan du søge på forskellige ord og få blogindlæg om lige præcis det, som interesserer dig i dit parforhold.

Vil du modtage mit nyhedsbrev, så meld dig til via sidens øverste bjælke.

Vil du have mere passion og kærlighed i dit liv, så læs mere om min workshop Detox Din Kærlighed.

Kærlig hilsen Katrine

Læs også: Da Malene reddede sit parforhold  

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.