Ingen kan lide mig hvis jeg…

… viser hvem jeg er.

Har du lige to minutter, så sæt dig ned og beskriv i hvilke siturationer, du censurerer dig selv. Hvornår du holder dig tilbage fra at vise hvem du er eller hvordan du har det. Du tror at hvis du viser hvor vred eller ked af det du er, hvor liderlig, afhængig, krævende eller usikker du er, så vil ingen elske dig. Så vil dem du holder af forlade dig og det vil du ikke risikere. Måske tænker dit fornuftige voksne hoved at sådan er det slet ikke. Du ved måske godt at dem du holder af ikke går fra dig, fordi du ikke altid er den bedste udgave af dig. Så måske holder du dig tilbage af gammel vane. Måske kender du det så godt at holde visse dele af dig og dine følelser tilbage, at du slet ikke ved at du gør det.

Du ved måske bare at du er trist, at dit liv ikke er sådan som du ønsker dig det skal være, at du er utilfreds i dit parforhold eller træt af at være mor. At du har påtaget dig alt for meget på dit arbejde, at din mor går dig på nerverne og du ikke synes du har nok tid til dig selv og dine veninder. Måske føler du dig tom og utilstrækkelig inden i, men du ved ikke hvorfor du har det sådan. Måske får du ikke det du har brug for i dit parforhold, men samtidig har du ikke lyst til at bryde ud af det.

Når ikke du lever dit fulde potentiale, når du ikke tager den plads du har brug for og står ved og viser hvem du er, så kan du ikke et skabe det liv, som passer til dig. Så vil du føle dig fanget i et liv uden indhold. Med en mand du ikke ved om du elsker (fordi du ikke kan mærke det) og det nememeste vil være, at give din partner, dit job eller nogle andre skylden.

Men det hele ligger inden i dig. Kun du kan finde ud af hvem du er, hvad du vil. Kun du kender dine behov og dine grænser. Kun du kan tage ud på din rejse som fører hjem til dig selv. Kun du kan give dig selv det, dine forældre ikke kunne og det er lige præcis det som skal til, for at du kan lære at elske dig selv. Med alt hvad du er.

God fornøjelse på rejsen. Du vil aldrig fortryde det.

kærlig hilsen Katrine

Har du brug for hjælp til at komme i gang, så meld dig til min workshop Detox din Kærlighed eller skriv hér for en konsultation.

Læs mere om at være bange for at vise hvem du er hér.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.