Du ser verden, som den du er!

Forleden skrev jeg på Facebook følgende opdatering:

“Mænd vil hellere have en kvinde der vejer et par kilo for meget, end et par kilo for lidt” Er det sandt?

Det kom der en meget lang kommentar tråd ud af og jeg ved jo godt, at jeg jokker på en øm tå hos rigtig mange.

Det interessante ved de mange kommentarer var, hvordan vi hver især svarer ud fra det billede vi har af os selv og af verden. De slanke kvinder (som enten var slanke fra naturens hånd eller som gjorde rigtig meget, for at være det) svarede, at det var vigtigere for dem at de havde det godt og at deres krop fungerede eller at mænd da bare sagde sådan noget, men ikke nødvendigvis mente det.

De kvinder som slås for at tabe et par kilo eller som har opgivet at veje mindre af forskellige årsager, var helt enige i min påstand. Som een nævnte: fordi vi håber at det er sådan.

Mændene svarede at ja, det ville de hellere, men at det generelt var sexet, når en kvinde følte sig sådan. Det gælder i øvrigt for begge køn.

Der kom mange interessante betragtninger i den tråd. Det jeg endnu engang hæftede mig ved var, at vi ser verden som dem vi er. Når vi elsker os selv, er verden fuld af kærlighed. Når vi er bange for at føle os afvist, så er det afvisningen vi kigger efter og derfor ofte oplever. Hvis alle mænd er nogle møg-svin og alle kvinder nogle svigefulde hun-djævler, ja så er det sådan nogle vi møder i vores liv. Når vi føler os som skudt ud af et lykkehjul, så vil vi opleve os heldige og være taknemmelige, men hvis vi tænker, at andre kun er ude på at snyde os, ja så er det det der sker.

DERFOR: al kærlighed starter i dig. Først når du forstår hvorfor du gør som du gør, kan du gøre noget andet og bedre og derfor opleve dit liv med mere kærlighed.

Du skal være velkommen.

Ps. Jeg øver mig stadig i at elske mig selv, lige som jeg er. Det kan godt betale sig.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.