Kvinder er sexede når de…

Forleden så jeg en citat fra en, tror jeg, kvindelig italiensk undertøjsdesigner, som sagde: Kvinder skal ikke være sexede for mænd, de skal være sexede for sig selv! Tanken er jo god nok. At vi skal være sexede for vores egne skyld og ikke kun for mændenes. Bevares, det vigtigste for mig er selvfølgelig, at jeg har det godt med mig selv, er veltilpas og ikke skal snøres ind i korsager og gå i umagelige sko, for at tækkes en mand. Men hey, når det handler om sex og det gør det jo, når vi klæder os lækkert på, så er for at ægge det modsatte køn. Ikke at vi ikke også gør det fordi vi vil føle os lækre og ja sexede. Men der var jo ikke nogen grund til at gøre det, hvis ikke det var fordi vi ville vise os for hinanden.

Hvis ikke det var fordi vi ville gøre os til, så lod vi jo for fanden skægget stå og var kun optaget af, hvad der var behageligt og praktisk. Sex med mig selv er da dejligt nok, men sex med en mand, giver lige lidt mere. Ergo gør jeg mig lækker og sexet, for at tiltrække det modsatte køn. Derfor vil det at klæde mig sexy på, alt andet end lige, ende med at være for en mands, og dermed også indirekte for min egen, skyld. Er du af en anden holdning, så kom frisk.

Når jeg skriver indlæg her på bloggen om at vi kvinder skal give os hen til det feminine og det blide. At vi skal være modtagende og lade os forføre, så får jeg ind imellem mails fra kvinder, som synes jeg er håbløst 50´er agtig. De spørger om jeg er typen, der tager de høje sko på og læbestift, for nu kommer far hjem. Altså nej det gør jeg ikke lige, men jeg elsker, at gøre mig lækker for min mand. Jeg vil gerne have, at han har lagt mærke til, at jeg ikke har tage bh på, at mine jeans sidder godt på min røv. At han får lyst til at kysse mig, når jeg slår håret ud. Jeg vil rigtig gerne anerkendes som den kvinde jeg jo er. Jeg vil kurtiseres, holdes døren for, købes blomster til og komplimenteres.

I dyrerige såvel som hos mennesker er det jo kvinden som giver det sidste “go” til at nu skal det ske. Nu skal vi have sex. Nu må du gerne tage mig. Det er helt som det skal være.

Det er ikke det samme som, at der ikke er ligeværdighed hos os. Det er der i aller højeste grad. Ellers ville kærligheden dø. Men jeg elsker at udleve min kvindelighed. Jeg føler mig sexet, når jeg gør det. Derfor kan jeg godt af og til tage styringen og tage min mand med storm. Forkæle ham, forføre ham. Jeg synes jo netop det er fantastisk at kunne begge dele. Jeg er ikke bange for at være hverken feminin og blid kvinde, som skal tages ved hånden og ledes ind i dobbeltsengen eller strippende femme fatale, som viser min mand, hvordan jeg gerne vil have ham.

Det bliver for ensidigt, hvis vi tror vi hele tiden skal være ovenpå. Have overblik. Sige til og fra. Ikke lade os lede ud i noget, for vi kan fandeme selv. Det er en nydelse at give sig hen. Prøv det selv.

Go sex og go sommer

Kærlig hilsen Katrine

Læs også: Gider vi sex med hinanden om 10 år? 

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.