TAK for Detox din kærlighed

Her er hvad Mila skrev efter at have deltaget i Detox din kærlighed-workshoppen.

Kære Charlotte og Katrine,
Tak for en fantastisk weekend på Detox din kærlighed! Det var virkelig en rejse langt tilbage og alligevel starten på nye skridt fremad. Det er mærkeligt, at jeg har gået med vrede og sorg i mere end 9 måneder og så er alt forandret efter en weekend med jer. Jeg føler en kæmpe mental og kropslig lettelse og har nu en reel lyst til at arbejde på mit ægteskab – det har jeg nok ikke haft længe, selvom jeg troede det. Det er lang vej, men vi har allerede taget nogle skridt sammen i denne uge og det føles skønt 🙂 

I gemmerne i vores kælder havde vi en lampe magen til dem i yogastudiet. Jeg har nu hængt den op i soveværelset, som symbol på den nye fremtid 🙂 

Mange hilsner fra 
Mila

Mission accomplished tror jeg vist godt vi kan kalde det. Vi glæder os til næste gang. Det bliver SÅ godt.

Vil du med næste gang Charlotte og jeg ruller os ud, så læs mere HER

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.