Derfor er du stadig single – blog

– selvom du drømmer om mand og børn

Sidste plads i forløbet Alene i Parterapi er nu solgt, men jeg starter et forløb igen til november, så sidder du og kamp-ærger dig over at du ikke nåede at komme med, så kan du sikre dig en plads allerede nu HER. Datoerne fremgår af linket.

Kun for singler
Jeg er til gengæld blevet spurgt om jeg vil lave et lignende gruppeforløb for singlekvinder i 30´erne, som endnu ikke har fundet kærligheden og som ønsker sig mand og børn.

Det vil jeg rigtig gerne og du kan komme med. Vi starter op 7. august. Der er kun seks pladser, så du kan allerede nu sikre dig en af dem HER.

Bliv endelig hængende…
Hvis nu du læser mine nyhedsbreve, er i fyrrene med mand/kone og børn og tænker: Hey, det der er jo ikke noget for mig. Så er svaret nej, gruppeforløbet er ikke, men læs nyhedsbrevene alligevel, jeg kan garantere dig, at du nok skal blive klogere.

Det her gælder nemlig alle – med og uden parforhold

Alle voksne er børn som er blevet svigtet på den ene eller den anden måde. Den perfekte barndom findes ikke. Der findes gode og nogenlunde harmoniske barndomme og så findes der dem med alvorlige svigt og alt det midt i mellem. Forældre er blot mennesker og de begår fejl, sådan er det.

Livserfaringer
Vi er præget af det vi har oplevet igennem livet og vi er især påvirket af den måde vores forældre har relateret til os på, da vi var børn. Har de elsket os og formået at vise det? Har de forstået hvem vi var og været i stand til at møde os, se og rumme os? Har de støttet os, hjulpet os og set på os uden fordømmelse men med nysgerrighed og omsorg?

Du vil sikkert kunne sige ja til noget af det her, men sikkert også nej til noget andet.

Derfor

Måden dine forældre har elsket dig på, da du var barn, er måden du elsker dig selv på som voksen. Læs lige den sætning igen…

Så uanset om du er i forhold eller ej, så er du præget af din barndom og du skal forstå hvad det er du har med dig i din bagage, før du kan ændre det der skal til, for at du kan indgå i et sundt, varmt og givende parforhold.

Og det gælder uanset om du allerede er i et forhold eller aldrig rigtig har fået det til at lykkes.

Gå-hjem-møde gør dig klogere
Det vil jeg fortælle meget mere indgående om Torsdag den 8. juni kl. 17-18.30 hvor jeg afholder et gå-hjem møde i Havnegade 49 i København. Jeg vil uddybe hvad du kan tage med dig fra forløbet Derfor er du stadig single og jeg garanterer dig at du bliver klogere og kommer i gang med din proces allerede samme aften. Og så er der selvfølgelig en god early-bird rabat til forløbet på aftenen.

En billet til gå-hjem-mødet koster 145 kr og du kan få to billetter for 200 kr. Du kan bestille billetter HER.

Jeg vil glæde mig til at vække din nysgerrighed på dig.

Vi ses. Kærlig hilsen Katrine

PS. Der er et begrænset antal pladser til mødet, så lad være med at overveje for længe om det er noget for dig. Skaf dig en stol HER.

PPS: Hvis du kender en singlekvinde i 30´erne, som kunne have glæde af det her nyhedsbrev, så send det endelig videre.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.