Du skal ikke gøre din kone glad og sidste chance for early bird rabat på forløb i efteråret.

Du skal ikke gøre din kone glad!!!

Vil du i en ruf tilmelde dig Alene i parterapi eller MAND – stå ved dig selv med earlybird rabat (udløber i morgen onsdag), så gør det HER.

tilbage til det med konen… Det modsatte af at gøre din kone glad, vil jo heller ikke være så smart, men der følger selvfølgelig en forklaring (inden alle konerne stormer op af sofaen).

Forleden lavede jeg den Facebook Live, du kan se nederst på siden. Den gav en del debat på min Facebookside, som du kan se HER.

For handler kærlighed ikke netop om at gøre hinanden lykkelige? Og hvad skal vi overhovedet med hinanden, hvis ikke det netop er fordi, der er noget vi skal have og noget, vi skal give? Ellers kunne vi da lige så godt leve alene eller hvad? Og siden hvornår er det forbudt at gøre noget godt for hinanden, at gøre sig umage for den anden?

Det får du svar på her…

Vi vil gerne kærligheden. Vi vil parforholdet og familien. Vi har helt grundlæggende brug for og lyst til at dele livet med en, som er der gennem tykt og tyndt. En at dele glæden og sorgerne med og som bliver stående, når vi har brug for at læne os og som læner sig op af os, når de har brug for det.

Men hvordan ved vi at nu er det min tur til at få opfyldt mine behov og nu er det din tur, til at få det, du har brug for?

Den dans eller balancegang om du vil, er et vilkår vi alle lever under, når vi lukker et menneske ind i vores hjerte.

Hvor meget kan jeg være mig, uden at miste dig og hvor meget kan jeg være der for dig, uden at miste mig selv?

De mænd som i dag er mellem 30 og 50 år, har ikke alle lært, hvordan de både kan være en nærværende far og kæreste og samtidig bevare deres maskulinitet og integritet.
Mange af dem tror de skal please konen og gøre det hun ønsker, for så bliver hun glad og så er de selv glade. Og hvis de er heldige, så får de ros og anerkendelse og sex et par gange om ugen. Sådan meget groft sat op.

Desværre vil de på et tidspunkt have mistet så meget af sig selv, at de bliver nødt til at blive skilt eller konen kan ikke længere mærke hvem de er og så er det hende, som går sin vej.

Langvarig kærlighed kan kun bestå mellem to menensker, som er ligeværdige.

Hvis den ene har overvejende mere følelsemæssig magt end den anden, så vil kærligheden blive slidt og forholdet vil ende med at gå i stykker, hvis ikke I får brudt det uhensigtsmæssige mønster.

Som én kommenterede på videoen på Facebook: Men hvad gør man så, hvis man gerne vil ændre mønstret?

Det korte svar er: man øver sig. I at mærke sig selv og hvad der er godt for én og hvad man har brug for og hvor grænserne er. Og så øver man sig i at sige til og fra på en hensigtsmæssig måde.

Det mere grundige svar er: Man finder ud af, hvor man har lært at det er bedst, når mor er glad. Når du indretter dig og gør det, som bliver forlangt af dig. Når du tror at du skal præstere for at få kærlighed. Når du sætter andres behov over dine egne.
Når du kan gøre dig fri af fortiden, kan du begynde at vælge dig selv lidt mere til og så kan du gøre det, som står ovenfor: øve dig.

Måske tænker du, jamen hey, det er sgu da kun slatne mænd, som er under tøflen og de skal da bare åbne en bajer og fortælle kranen, hvor skabet skal stå.

You would be surprised, hvor mange mænd, som er mega seje på deres arbejde, som kører med klatten alle mulige andre steder, men som har svært ved at finde deres plads derhjemme, fordi de hverken vil være fraværende eller patriark, som deres egen far, men som endnu ikke har fundet formlen til at blive den mand og far, de ønsker sig at være. Hvor de både kan være der i familien og samtidig kan være der for sig selv.

Heldigvis er der hjælp at hente, for det her taler vi også om i forløbet MAND – stå ved dig selv!

Til og med i morgen er der ealybird rabat, så du kan være med i forløbet til kun 4.995 kr. (fra på torsdag koster forløbet 6.495 kr) og du kan skaffe dig en af de fire sidste pladser HER.

Der er også earlybird rabat til og med i morgen på Alene i parterapi og der er kun to pladser tilbage på aftenholdet og fire pladser tilbage på dag-holdet og du kan se datoerne HER. Earlybord prisen er på 4.999 kr. og fra på torsdag koster en plads 6.495 kr.

Nu er det tid til en dejlig sommerferie og hvis du har lyst til at komme tættere på dig selv, forstå dig selv og dine mønstre bedre, så vil jeg glæde mig til at have dig med i Alene i parterapi eller MAND – stå ved dig selv! til efteråret.

Rigtig god sommer.

Kærlig hilsen Katrine

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.