Derfor skal du med på workshoppen Det Levende Parforhold

Og også lidt om hvorfor jeg synes, du skal tage med på min workshop Det Levende Parforhold.

Når vi forelsker os er det (næsten) altid i et menneske som er anderledes end os selv. Det er det, vi forelsker os i. Det spændende og anderledes vi ikke selv er.
Det er samtidig den forskellighed, som bliver udfordrende for mange, når tiden går og forelskelsen fordamper.

Vi har forskellige billeder af virkeligheden og af kærligheden og hvis vi også har forskellige værdier, så kan det være rigtig svært at mødes.

Derudover har vi begge nogle uafsluttede ting med fra barndommen som præger den måde vi oplever verden og dermed hinanden på. Det gør kærligheden smertefuld, forvirrende og kompliceret.

På workshoppen Det Levende Parforhold, som jeg afholder søndag den 14. januar 2018 i Hellerup, vil jeg fortælle om, hvorfor forskellen på jer ikke er en udfordring i sig selv.

Jeg vil gøre dig klogere på, hvordan din historie præger den måde du selv er i forhold i dag og hvorfor det er så vigtigt at lære hvordan dine forældres indbyrdes forhold, har betydning for dig som voksen.

Jeg vil fortælle om hvorfor kæden hopper af i parforholdet og kommunikationen går fløjten og især en masse om, hvad du kan gøre det ved det.

Vi skal tale om hvorfor man kan opleve at vokse fra hinanden eller være forforskellige. Hvad der skal til, for at man kan bevare passionen selv efter mange år. Jeg vil fortælle om de mest almindelige udfordringer par har i dag og hvordan I løser dem.

Det her får du

· Du vil få større forståelse for og omsorg for dig selv og det menneske du er på godt og ondt.

· Du vil blive klogere på hvorfor du og din partner (eller dem du har haft) gør som de gør.

· Du vil blive motiveret til at gøre noget nyt og bedre for dit parforhold eller det du vil være i fremover.

· Du vil blive inspireret af de andre kvinder på workshoppen (det er nogle interessante, som har meldt sig, kan jeg betro dig) og opdage sider af dig selv, som du ikke kendte.

· Du vil forstå at kærligheden ikke behøver være så kompliceret og især få en masse værktøjer til at gøre den lettere og mere givende.

Har du brug for lidt mere info om workshoppen, så foregår det HER.

Jeg vil glæde mig til at have dig med og gøre dig klogere på parforholdet og kærligheden.

Jeg glæder mig til vi ses. Katrine

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.