Kærlighed i Krise – TV3

Dette års sæson for TV3 programmerne Kærlighed i Krise er slut. Du kan se programmerne gratis på Viafree.dk

I Kærlighed i Krise rejser parterapeut Martin Østergaard og jeg rundt i Danmark og hjælper seks forskellige par med deres udfordringer med kærligheden. Du kan følge os og parrene i programmerne, deres møde med os, overvågning med skjult kamera og deres parterapi. Programmerne er så fine og rørende og du vil garanteret også kunne lære noget om dig og jer.

Du kan se nogle sneakpeaks på programmerne her:

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. Kompliment herfra Katrine. For en gangs skyld et virkelig godt TV-program!
  Jeg blev klogere, kunne relatere mange af emnerne til min egen hverdag, og fik lyst til at ændre noget. Og så var det lavet med respekt for de medvirkende, så de ikke blev hængt ud eller udstillet med deres problemer (som det desværre er blevet kutyme på alt for mange programmer).

  Jeg glæder mig til at følge med de kommende tirsdage 🙂

  1. Kære Jannie, Tak for din mail. Jeg er også ganske tilfreds med programmet og synes netop det er lødigt og ordenligt lavet. Det har været vigtigt for mig, for at passe på casene. Dejligt du ser med. Kærlig hilsen Katrine

 2. Kære Katrine.
  Tusind tak for nogle gode udsendelser. De er imidlertid fjernet fra Viaplay. Er det mulit at finde dem et andet sted? Jeg bruger dem, når jeg underviser i psykologi på b-niveau i gymnasiet 🙂 Meget frugtbart og giver en visuel pendant til forskningen.

  Kærlig hilsen Lene

  1. Kære Lene, Undskyld et helt utrolig sene svar. Det beklager jeg. Har først lige opdaget dit spørgsmål. Jeg ved godt at programmerne er fjernet fra ViaPlay – desværre. Jeg kan til gengæld varmt anbefale “Parterapi” med Jette Simon (som er et af mine forbilleder) på DR. Måske de kan bruges i stedet og de bliver jo med sikkerhed ikke fjernet. Alt det bedste Katrine

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.