Foredrag om Kærlighed i krise

karlighed-i-krise

Den vakse læser ved at parterapeut Martin Østergaard og jeg seks tirsdage mellem marts og april 2018 har hjulpet par rundt omkring i Danmark med deres udfordringer med kærligheden i programmerne Kærlighed i Krise på TV3. Du har kunne komme med helt ind i stuen og følge med i parrenes proces og udvikling og forhåbentlig har du også kunne genkende dig selv og blive inspireret til at gøre noget nyt og bedre for dit eget forhold. Det er i hvert fald meningen med programmerne.

Du kan se programmerne gratis HER.

Martin og jeg har afholdt et foredrag i Kbh. Hvis du gerne vil have os til Fyn eller Jylland, så send lige en mail HER, så ser vi på det.

Martin og jeg vil fortælle om hvilke udfordringer vi møder i vores praksis som parterapeuter og hvordan vi arbejder med par i krise. Hvad bakser danskerne med og hvorfor? Hvad gør vi for at hjælpe dem og virker det så? Er det bedre at blive sammen end at blive skilt, selvom man har det svært og hvem ved hvornår nok er nok?

Med den afsindige 🙂 kendisfaktor vi nu har fået, vil vi selvfølgelig også fortælle om, hvordan det har været at lave parterapi på tv og om vi overhovedet har været i stand til at hjælpe de par, som har deltaget i programmerne på trods af et kamerahold i nakken.

Martin og jeg vil glæde os til at se dig på Fyn eller i Jylland og der vil selvfølgelig være mulighed for at købe og få signeret både Martins bøger og mine bøger og Lovelife cards på aftenen.

Send mig en mail HER, hvis vi skal komme over i nærheden af dig, så arrangerer vi noget.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.