“Bare vi ikke skal have tøjet af”

Den 14. juni 2018 udkom min bog “Bare vi ikke skal have tøjet af” og mange har allerede læst den og tak for det.

Her kommer lidt af det de siger om den:

Jeg er en mand på 60 år, som netop har læst din bog, “Bare vi ikke skal have tøjet af”.
En letlæst og meget interessant bog, med mange genkendelige temaer. En fin bog med en rigtig god opbygning.

Gid jeg havde læst denne bog for 20 år siden, da det begyndte at blive svært i ægteskabet. Ægteskabet holdt ikke – jeg valgte min frihed og det er skønt.
Har netop bestilt 2 eksemplarer af bogen, så en veninde også kan få glæde af bogen”

“Selvom jeg ikke kunne genkende alle problemerne i bogen, så følte jeg mig så set. Det er som om jeg forstår mig selv og os lidt bedre” Anne 43 år

“Det føles som om min mand og jeg gået i terapi sammen hos dig og kapitlet om at være styret af min mands vrede, er beskrivelsen af vores situation. Vi må vist hellere komme i gang med det parterapi” Hanne 53 år

“Jeg har altid tænkt at det, der skete i min barndom er fortid og noget jeg skal lægge bag mig, men efter at have læst din bog, kan jeg godt se, at så let går det ikke. Der er alt for meget, jeg gentager fra dengang, selvom jeg ikke vil” Birthe 58 år

Bogen er bygget op omkring 17 kærlighedshistorier, hvor vi møder forskellige par med forskellige udfordringer og problemer med kærligheden og parforholdet. Vi møder dem, da den ene i forholdet har fået nok og de vælger at få hjælp gennem parterapi. Historierne handler om, hvad de får øje på i terapien, hvad de kan bruge den viden til og hvordan de kommer videre.

Du vil garanteret kunne genkende dig selv og jer i mindst en af udfordringerne fra bogen. På den måde er du allerede i gang med at gøre noget nyt og bedre hjemme hos jer.

Parrene er opdigtet, men hentet med inspiration fra mine 12 år som parterapeut og alle de par, jeg har haft gennem min praksis. 

Køb den til dig selv eller som gave til en du holder af.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.