Sådan får I mere intimitet og mere nærhed.

Forleden fik jeg en mail fra en af deltagerne i mine mandegrupper sammen med ovenstående foto sammen med følgende besked:

Sådan ser en lørdag aften ud, når min kone synes vi skal hygge os med Katrine Axholms Lovelife Cards.

Det er sødt ikke?

Jeg bliver sgu så kisteglad, når jeg får sådan nogle beskeder.

Se nu lige denne her:

Dine Lovelife Cards er bare SÅ fine 👌🏻 Og så er de mega gode til at facilitere en dybere samtale, der ikke er foranlediget af en eksisterende konflikt. Det giver en anden åbenhed over for hinanden og dermed bedre kommunikation og intimitet end at ligge i skyttegravskrig. Og mon ikke, man ender netop dér, i skyttegravskrig, før eller siden, hvis man ikke tager de nødvendige dybere og ærlige samtaler? Jeg synes, de er geniale, Katrine 👌🏻

Og hun har ret hendes om har skrevet det. At vi skal have de dybe samtaler for at kunne bevare kærligheden og intimiteten og blive bedre til at håndtere konflikterne, når de opstår – for det gør det og det er helt ok. Vi kan blive klogere af konflikter, når vi bliver i stand til at reparere relationen efterfølgnede.

Så here goes. Sådan forbedrer I kommunikationen:

· Første skridt er at turde vise sårbarhed. Ingen sårbarhed, ingen intimitet. Del hvem du er og hvordan du har det. Fortæl når du bliver usikker, føler dig utilstrækkelig eller bliver bange for at miste.

· Jeg ved det er grænseoverskridende at dele dine såkaldte “svage sider”, som du måske har brugt årevis på ikke at vise til nogen, men det er den eneste vej frem, for i sårbarheden ligger også kærligheden, varmen, omsorgen og oplevelsen af at høre sammen.

· Tag ansvar. Vær bevidst om at alt det der sker handler om dig. Dine følelser er dine. Din partner er ikke ansvarlig for hvordan du har det. Vid at det du reagerer på handler mere om dig end om, hvad din partner gør. Del jeres indsigter med hinanden. Det gør endnu mere godt for nærheden.

Og hey, jeg ved godt det her ikke er nemt. Jeg siger bare at det er det, der skal til. Og at det kan læres. Ikke på en uge, men det kan læres.

Hvis du tænker at det er lige meget nok at gå i gang med fra den ene dag til den anden, ja så er det her Lovelife Cards´ne kommer ind i billedet.
Det er mig der har fundet på spørgsmålene, så I kan ikke beskylde hinanden for at gå for tæt på 🙂

I kan til gengæld være sikre på at blive klogere både på jer selv og på hinanden og på at få nogle gode og givende samtaler, som bringer jer tættere sammen.

Kortene koster 545 kr og kan bestilles i min shop HER.

Og ellers er det bare med at komme i gang med den gode kommunikation. Start bare i dag.

Kærlig hilsen Katrine

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.