Det her får du af mig i 2021

Jeg ved ikke med dig, men jeg synes 2020 har været et heftigt år. Ikke så meget på de indre linjer, selvom der jo altid er noget i alle familier. Jeg tænker på hele verden.

Lige nu ånder jeg lettet op over at Joe Biden har vundet præsidentvalget i USA, men vi har stadig Covid-19 og alle de familier i Nordjylland, som har mistet deres levebrød og så har jeg ikke engang nævnt klimaet og alt hvad der ellers foregår.

Der er meget at bekymre sig om i verden, men heldigvis kan det få mange af os til at se indad og være taknemmelige for det (trods alt) trygge liv, vi lever i Danmark. Jeg er i hvertfald meget taknemmelig for det liv, jeg har.

En af grundene til at jeg er glad for mit liv er blandt andet at jeg har været så heldig at være født på de her breddegrader. At jeg har oplevelsen af at være der, hvor jeg gerne vil være i mit liv, sammen med dem jeg elsker. Jeg holder af mig selv og det menneske, jeg er og det jeg bidrager med til verden. Jeg er taknemmelig for at mit arbejde giver så meget mening og at jeg glæder mig til at tilbringe aftenen, weekenderne og ferierne med min familie.

Jeg håber, du har det ligesådan og hvis du tænker at i 2021 skal der andre boller på suppen også inde i dig, i dit liv, dine relationer, dit parforhold, så håber jeg du har lyst til at lade mig følges et stykke ad vejen med dig. Jeg vil meget gerne hjælpe dig på den ene eller den anden måde.

Der er forskellige muligheder:

· I juleferien udkommer mit onlineforløb Kærlighed for anden gang. Syv videoer, hvor jeg bliver interviewet af journalist Susanne Ziba om at blive klar til kærligheden efter et brud eller en skilsmisse. Jeg har endnu ikke noget link, men du kan se en snas af interviewet nederst på siden. Jeg glæder mig til at dele det med dig.

· 21. januar starter mit næste forløb af Alene i parterapi. De første pladser er allerede solgt, men du købe din plads i min shop HER. Prisen for forløbet er 6.495 kr.

· Jeg kommer til Århus i weekenden den 20. og 21. marts og afholder Alene i parterapi som weekendworkshop. Du kan købe en plads på workshoppen HER. Det koster 4.995 kr.

1. februar starter mit næste forløb af MAND – stå ved dig selv! Det er mit 10. forløb og du kan skaffe dig en af de otte pladser HER. Prisen for forløbet er 6.495 kr.

· I løbet af marts kommer min næste bog “UTROSKAB – vejen til mere kærlighed”. Jeg sidder netop og redigerer og glæder mig til at den skal sendes ud i verden og forhåbentlig gøre en forskel for alle dem, som har utroskab inde på livet. Jeg har åbnet op til forudbestillinger i shoppen. Find den HER.

· Udover mine forløb kan du læse med hver tredje uge, når jeg skriver en artikel i ALT for damerne om Dig & Dit liv eller du kan læse med i nyhedsbrevet her. Har du emner du gerne vil have at jeg tager op, så kan du sende mig en mail HER.

Du kan også følge med på Facebook og Instagram. Find links nederst i mailen her.

Det kan også være at vi ses i min praksis til en session. Du eller I skal være velkommen. Booking foregår i menuen. Vær opmærksom på at der er nogle ugers ventetid.

Vil du have noget af mig allerede nu, så kan mine bøger “Bare vi ikke skal have tøjet af” og Krisen der forandrede mit liv kan bestilles HER.

Vi ses her eller der – tak fordi du læser med her.

Kærlig hilsen Katrine

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.