@katrineaxholm – Ses vi på Instagram?

Vil du have mere glæde af det jeg laver, så kom med over på Instagram, der poster jeg (næsten) hver dag en lille video om et emne, jeg er optaget af.

Det kan også være, at jeg lægger et billede op eller afholder konkurrencer, hvor du kan vinde bøger. Mit Instanavn er (ikke overraskende) @katrineaxholm. Jeg vil glæde mig til vi ses der.

Tak fordi du følger med her og der. Jeg håber, du føler dig beriget.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Det er lidt morsomt, for engang imellem overvejer jeg, at droppe Instagram, præcis som jeg gjorde med Facebook for flere år siden. Det er sket lidt oftere siden Facebook overtog Instagram, fordi jeg synes algoritmerne blev mærkbart dårligere.

    Så kommer jeg altid til at tænke på, det er et godt medie for kontakten med ens børn, og samtidig gode historier som du og andre deler. SÅ bliver Instagram sjov igen – men det kræver en vis oprydning i dem man følger, for nogle gange går det da helt skævt med profiler, når først de opnår den gyldne grænse, hvor de kan begynde at tjene penge på profilerne. Så skal der sælges alt fra Herodes til Pilatus… 😛

    Glædelig jul til dig og dine – og alle læserne af denne blog.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.