Steen kom videre i sit liv efter forløbet

I dag kan du møde Steen herunder i videoen. Ud af de ca. 80 mænd som har deltaget i forløbet MAND – stå ved dig selv! er Steen og hans udvikling en af dem, som har rørt mig mest.

Som Steen beskriver i videoen har han følt sig kuet det meste af sit liv. Han er vokset op med en alkoholiseret far og har aldrig lært at mærke efter sine egne behov og gøre de ting, som han selv havde lyst til. Han har lært at indrette sig og gøre det, som han troede andre forventede af ham. Og med årene gjorde det ham tom og i tvivl om sit liv.

Da Steen meldte sig til forløbet havde han derfor svært ved at mærke sig selv. Han havde kone og to store børn, men der var ikke rigtig noget, som gjorde ham glad længere.
I løbet af de fem måneder forløbet MAND – stå ved dig selv! varer rykkede Steen sig i en grad, som var dybt imponerende og som gjorde mig så glad på hans vegne.
Han blev skilt fra en kone, som var blevet mere en god ven end en kæreste – og de blev ved med at være gode venner og bor stadig i nærheden af hinanden. Han sagde sig job op og gik efter en uddannelse som sportsmassør indenfor den sportsgren, som han har været engageret i hele sit liv. 

Og vigtigst af alt, så lærte Steen at gøre det, som gør ham glad. At gå efter det sjove i livet. At vælge sig selv også nogle gange selvom det går ud over dem han holder af. Fordi han ikke har noget at give til andre, før han giver til sig selv.

Så han skabte virkelig en forandring og det var en fornøjelse at være vidne til.

De fleste af de mænd, som deltager i MAND – stå ved dig selv! lever velfungerende liv. Har et godt job, familie og økonomisk tryghed og – modsat Steen – en helt almindelig barndom bag sig.

Men de har svært ved at mærke sig selv. Svært ved at finde balancen mellem at vælge deres egne behov og hensynet til andres. De er måske i tvivl om de vil skifte karriere, om de skal skilles. Måske har de haft en affære, for da at mærke et eller andet. Eller deres kone har – og det har fået dem til at stoppe op i livet og spørge sig selv: Er jeg glad? Lever jeg det liv, jeg gerne vil leve? Er jeg det sted, jeg gerne vil være? Er der noget, som skal være andreledes, for at jeg kan få det bedre? Og måske endda blive en bedre kæreste og far?

Det finder de svar på i MAND – stå ved dig selv!

Næste forløb starter i august 2022

Hvis du…
· vil være klogere på dig
· lære dig selv bedre at kende
· vil stå stærkere i dig
· vil have mere anerkendelse og glæde i dit liv
· og mere kærlighed
· vil have et liv, som giver mening 
· vil være mere dig

Så kom og vær med i et trygt forum af syv mænd, som på mange måder har det som dig. Som også stiller spørgsmål og som vil videre i et liv med mere indhold og mere af det vigtige og det sjove.

Du vil ikke fortryde det. Det bliver stærkt, rørende og forandrende.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.