Da jeg var i News & Co på TV2 og tale om kærlighed

For nylig var jeg i News & Co på TV2, du kan se indslaget hvis du har TV2 PLAY HER.

Hvis du følger mig på Instagram, kan du se en håndholdt optagelse fra mit eget tv, som jeg delte i den 22. september.

News & Co handlede den dag om energikrisen og jeg gav mit bud på, hvordan det påvirker parforholdet og vores familieliv, når vi bliver ramt af en krise i Danmark eller på verdensplan, som vi også gjorde under corona.For det påvirker os og sætter vores forhold under pres. Under corona handlede det om vores helbred og de restriktioner, som blevet lavet fra politisk hold og nu bliver vi (endnu engang) ramt på pengepungen pga. den stigende inflation og de høje energipriser.Hvad gør vi?
Hvordan kommer I bedst gennem en krise uanset om det er en krise inde i forholdet (stress, fyring, utroskab, et barn der ikke trives eller andet) eller en krise, som rammer os udefra og derfor også påvirker os som familie og i parforholdet?

Hvordan passer I godt på den kærlighed I har og undgår de klassiske fælder?Det holder jeg et foredrag om onsdag den 23. november klokken 19-21 i Jagtstuen på Næsseslottet i Holte, 15 km. nord for København og du/I kan komme med HER.Til foredraget vil jeg inspirere jer til at blive klogere på, hvordan I styrker nærheden og kærligheden mellem jer.

Hvordan I bliver ved med at være nysgerrige på hinanden og  have det sjovt sammen.

Noget af det, jeg kommer ind på til foredraget deler jer med jer her, for I kan allerede nu gå i gang i dag, med at dyrkere kæresteriet mellem jer, det behøver I ikke vente til den 23. november med: · bliv ved med at være nysgerrige på hinanden 


· dyrk jeres forskellighed 


· øv jer i at tackle jeres udfordringer 


· kommunikation er vigtig 


· lær jer selv og hinanden at kende 
·

tag ansvar for jeres mønstre 


· hav mere fokus på jeres eget end på hinandens


· blive ved med at lege, dyrk det sjoveTil foredraget kommer jeg selvfølgelig mere i dybden med, hvad jeg mener med de forskellige punkter, men hvis et eller to af dem allerede nu inspirerer dig til at gøre noget andet, så gå straks i gang. En anden vigtig ting i denne tid er taknemmelighed. Jo mere du kan sætte pris på de små ting: morgenkaffen, der dufter, solen der skinner ind ad vinduet, børnene som pludrer med hinanden inde i stuen. Hverdagen.

Jo mere I kan sætte pris på det I allerede har, jo lettere vil det hele forekomme, selv i en svær tid.Det skal være mig en fornøjelse at gøre dig eller jer klogere på kærligheden og parforholdet og jeg kommer til at bruge eksempler fra min praksis og fra alle mine 16 års erfaring som parterapeut og der er garanti for, at I bliver klogere på jer selv og på hinanden og vil gå opløftede derfra.

Det bliver fedt.

Billetterne koster 250/stk. og 450/2stk. De kan købes HER.

Ses vi til november? Det håber jeg.

Kærlig hilsen Katrine

PS. Har du en udfordring, du gerne vil have at jeg tager anonymt op på aftenen, så skriv til mig HER.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.