Vil du stå stærkere i dine relationer i 2023?

Kan du huske, at du som barn var bange for at blive kaldt egoistisk? Jeg kan. Det krymprede sig i mig, når min mor sagde, at jeg opførte mig egoistisk og ikke tænkte på andre. For det var aldrig min intention, jeg prøvede bare på bedste beskub at skaffe mig det, jeg havde brug for.

Virkeligheden er den, at hvis ikke du tager dig af dig, dine behov og dine grænser. Hvis ikke du sørger for at skaffe dig det, du har brug for, så vil du heller ikke have noget at give til andre. Simpelthen fordi du ikke har noget at give af. I hvert fald ikke på den lange bane. Derfor er det ultimativt vigtigt både for dig og for dine relationer at du er ja: egoistisk. Men det ord kan vi ikke lide, så lad os kalde det noget andet: selvkærlig. Det vil jeg gerne hjælpe dig med at blive, for hvad det betyder det egentlig?

Selvkærlig betyder, som ordet siger: at du er kærlig ved dig selv. Det betyder, at du taler pænt til dig selv, respekterer dig selv og tager dig alvorligt og at du passer godt på din krop, dit liv og dermed på de relationer, som du værdsætter og sætter pris på. Det betyder også, at du skaber dig et liv, som passer til den du er. Det kræver, at du kender dig selv på godt og ondt. At du ved hvem du er, hvad du står for og hvor dine grænser og behov er. Du skal kunne mærke indad og bruge det du mærker på din inderside til at navigere efter i dit liv.

Kun på den måde kan du passe på dig selv og på dem du elsker.Du er det vigtigste menneske i dit liv. Og ja også selvom du synes dine børn eller din partner er det vigtigste for dig. Du kan nemlig kun være noget for dem, hvis du først er noget for dig.
Du kender sikkert billedet med iltmasken i flyen, hvor du skal sørge for selv at få ilt, før du kan hjælpe andre. Det er meget sigende. Og hey det er altså ikke alle forundt at have lært at mærke indad hjemme hos deres far og mor, hvor den slags kan læres.

Heldigvis er det aldrig for sent. Det er nemlig lige præcis det, jeg lærer deltagerne i mine forløb Alene i parterapi (der findes også et dagshold på fredage fra klokken 9-12, som du kan købe plads til HER.) og MAND – stå ved dig selv! Vil du være bedre til at mærke efter, hvad der er det rigtige i dit liv? Uanset om du er i tvivl om dit ægteskab eller dit arbejdsliv. Uanset om du trænger til at gå dig selv og dit liv efter i sømmene. Også hvis du står i en krise og er i tvivl om, hvad vej du skal gå. Også hvis du bare er nysgerrig på dig selv og dine mønstre og vil være klogere på dig selv. Så er mine udviklingsforløb noget for dig. Vi mødes otte mænd (MAND – stå ved dig selv!) eller otte kvinder (Alene i parterapi) fem hverdagsaftner fra klokken 17-20 mellem januar og juni næste år og arbejder med forskellige emner, som gør dig klogere på dig selv, din historie og på hvad du vil have ud af resten af dit liv. Det stærke ved arbejdet i gruppen er, at du vil møde andre mennesker, som har det ligesom dig. Som kan spejle dig og som vil fortælle om udfordringer i deres eget liv, som du vil blive inspireret af. Det er stærkt, rørende og transformerende. Og du skal være så velkommen til at være med. Skriv endelig til mig HER, hvis du har spørgsmål til forløbet. Prisen er: 6.995 kr. og du kan selvfølgelig betale over flere gange.Kærlig hilsen Katrine

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.