Kvinder skal være seksuelt aktive – men kun derhjemme (og helst ikke alt for meget)

Jeg ville umiddelbart i al min frigjorthed synes, at det er noget vås, og så tænker jeg alligevel lidt dybere over, om det rent faktisk hænger sådan sammen.

At mange mænd har en stærk seksuel drift finder vi jo helt naturligt. De kan højst være lidt belastende, hvis vi som kvinder, ikke har helt så meget lyst. Mange mænd føler sig elsket proportionelt med, hvor ofte de får sex, og det kan jo være nok til at tage initiativet så tit som muligt.

Singlemænd, som ofte skifter partnere lever et aktivt singleliv. Men hvad med den kvindelige single i 30´erne eller 40´erne, som ikke har lyst til at binde sig i et forhold, men som ofte har lyst til sex? Er det mindre i orden, at hun lever et udsvævende liv med mange partnere? Er hun løs på tråden, et forsuttet bolche? Det vil mange sikkert mene.

Som nævnt er det i parforholdet ofte sådan at manden har mere lyst til sex end kvinden. Han bliver måske frustreret over hendes manglende lyst og jo mere han presser på, jo mindre lyst får hun. Det er ligesom normen. Hvad med de parforhold, hvor kvinden har oftere lyst end sin mand. Hun er måske mere udfarende i sin seksualitet, der er nogle lege hun gerne vil lege, hun vil gerne elskes med (knaldes / kneppes) på en bestemt måde osv. Hvad betyder det for hendes parforhold? Hvad betyder det for mandens mandighed og for kvindens kvindelighed?

Måske føler nogle mænd sig truet på deres maskulinitet, hvis kvinden er for langt fremme i bussen, når det kommer til initiativer og krav. Det ligger dybt i os, at kvinden gør sig til for manden, hvorefter han trækker hende ind i hulen ved håret og besidder hende. Så hvordan ser det ud, hvis det er kvinden, der kaster manden rundt i gardinerne og dirigerer festen? Det tror jeg der er en del mænd, som vil synes er fantastisk dejligt og jeg tror at endnu flere helst selv vil bevare den største del af initiativet eller i hvert fald styringen, når slaget skal stå.

Mange mænd vil gerne have kvinder, som er aktive i sengen, som har noget erfaring med hvad mænd kan lide, men uden at de har samlet den erfaring sammen med andre mænd selvfølgelig. De kan det bare, sådan intuitivt. Kvinderne må altså gerne lægge op til sex ofte, være æggende og indbydende, men altså kun indenfor matriklen. De må altså ikke være sensuelle og flirtende når de møder andre mænd. Jeg taler ikke om utroskab men derimod om at når der er liv i kludene hos en kvinde (eller mand for den sags skyld) så er der jo liv i kludene på hende uanset hvor hun er. Seksualiteten ligger lige under huden – hele tiden. Hvorfor enten elsker eller hader vi Joan Ørting? Det er da fordi hun er så tydelig med sin seksualitet at alle (vi) andre bornerte kvinder og mænd synes det bliver uh alt for meget, for nu bruger vi jo så meget krudt på at tøjle vores seksualitet, så hvorfor giver hun så bare slip på sin?

Jeg tror det bliver svært at kæmpe mod flere tusinde års traditioner for, hvordan vi gebærder os overfor hinanden seksuelt og jeg håber, der findes et låg til enhver gryde derude. Er det sådan at kvinden skal lægge op til manden? Flirte, gøre sig til og så skal han tage hende og ordne hende og så er der ikke flere muligheder dér?

Jeg kender ikke svaret, så jeg vil mægtig gerne have jer på banen med nogle kommentarer. Kom frisk.

Læs også: Når lysten til sex forsvinder, så gør I sådan her

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. Hej.. kom forbi helt tilfældig, og fandt indlægget spændende. Det vil være noget kedeligt hvis vi kun render rundt og leger huleboer… Jeg er klart af den overbevisning at det er sjovest hvis man som par slipper sig selv løs og bruger fantasien… Normer er begrænsninger i vores liv, hvordan vi forestiller os at noget skal være, kan ødelægge oplevelsen i at finde nye sider af os selv. Slip kontrollen, føl og brug fantasien. Hjernen er vores erogene zone nr.1, med åben sind og kommunikation kommer man langt… hehe men jeg ved at der er mange mænd der kan puttes i hulemands beskrivelsen, og de er nok lidt kedelige når det kommer til stykket 😉 og svære at få med på den åbne vogn..

  1. Hej Søren,
   Godt du kiggede forbi og fedt du kommenterer på indlægget. Vil så lige sikre mig at du også mener at vi skal bryde normerne (fordi de er vores begrænsninger skriver du) og hvordan med åbenheden, gælder den ubegrænset alt hvad vi ønsker os tror du?
   Kan faktisk nogle gange godt lide hulemands-tilgangen med no more talking op på køkkenbordet med lillemor og så bare ud over stepperne. Synes din kommentar omkring hvordan vi begrænser os selv er vældig interessant. Det kunne vi snakke længe om.
   Velkommen herind en anden gang.
   Kh katrine

 2. Hej Katrine,
  Hulemanden skal ikke gemmes væk, han er en vigtig del af det ubevidste, så selvfølgelig skal lillemor op på køkkenbordet og så ud over stepperne, jeg mener at hvis man plejer fantasien og lader sig inspirerer af åbent sind og kommunikation i en ikke kontrollerende form så kan oplevelsen og dynamikken mellem et par blive helt fantastisk.

  Ja jeg mener at vi skal bryde vores normer, revurdere dem i en konstant flydende kontekst, som ændre sig i sekundet den er defineret. Så jeg mener at normer skal bevæge sig, og jo hurtigere jo bedre.

  Åbenhed gælder ubegrænset i alt hvad vi ønsker os… det er min tilgang.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.