Udvikling – nu også her på bloggen!

Jeg elsker udvikling. Jeg elsker at blive udfordret og skubbet til og at få nye indsigter, som kan give mening til mit liv.

I dag har jeg fået en særdeles kvalificeret sparring til mig blog – ja denne her. Jeg har fået af vide at jeg er alt for poleret her i forhold til hvordan jeg ellers er, ude i livet Mine rammer er for stramme og jeg brænder ikke igennem, med alt det jeg så gerne vil dele med dig. Jeg rammer dig ikke eller ihvertfald for sjældent.

Jeg mangler noget, som kan gøre det tydeligere, hvad jeg mener og hvad jeg har på hjertet. Jeg kan gøre mit budskab endnu mere klart.

Avs det er ikke godt tænker jeg og funderer lidt over, hvordan jeg kan vise lidt mere af mig og de tanker jeg gør mig. Både i mit arbejde med mine klienter, i min egen personlige proces og når jeg bevæger mig rundt i mit liv. Jeg skal altså ikke bare aflevere den færdige tanke men i højere grad beskrive processen derhen. Også den som foregår inde i mig. Jeg ved endnu ikke hvordan, men det er jo netop en del af udviklingen.

Min største ambition er at ramme noget i dig, som kan vække genklang, så du føler dig set og forstået, der hvor du er i dit liv. Jeg er klar til at starte en proces med mig og med bloggen her, som alt gående vel kan komme et skridt nærmere netop det mål.

Det betyder at jeg skriver mere som vinden blæser og som det falder mig ind. Nogle gange lange indlæg og nogle gange en strø tanke og ja hvem ved, måske noget jeg ikke engang ved findes endnu. Vi får se!

Jeg ønsker mig at du har lyst til at læse med og meget gerne at du har mod på at dele de tanker du gør dig undervejs i læsningen.

Som sagt jeg elsker at lytte og lære og udvikle mig og nu skal bloggen her udvikles med.

Kærlig hilsen Katrine

Ps. I næste indlæg kommer resten af mine tanker omkring den muslimske kvinde, som ammede sit barn på Mc Donalds og derefter? Tja hvem ved. Det vil tiden vise, for ingen kender jo dagen i morgen, før den er omme!

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.