Vil du have en glad mand eller en, der gør som du synes?

Jeg synes min mand er faldet lidt af på den på det seneste. Han bruger utrolig meget tid i sofaen om aftenen og i weekenden sider han uforholdsmæssigt længe med avisen.

Jeg kan bedre lide når han er aktiv og har gang i et projekt et eller andet sted i huset. Jeg synes han er ualmindelig sexet i arbejdstøj og med fartstriber efter sig. Så hvad gør en klog kone, som gerne både vil have håndværkersex, et top-tunet hus og en glad ægtemand?

For jeg må konstatere at han er dejlig glad i låget i disse tider, selv når han ikke laver en skid. Jeg får mange kys og kram og vi får snakket en masse, fordi han ikke ligger og lægger badeværelsesgulv eller maler vindskeder. Han er som regel også glad når han har gang i et håndværker projekt, så spørgsmålet er hvad jeg gør, når nu jeg gerne BÅDE vil have han er glad OG laver noget?

Ja, jeg ved jo godt at jeg skal sige noget terapeutisk-korrekt med at jeg må acceptere at det ikke er min opgave at sætte min mand i gang med at arbejde og den slags. Jeg ved det og selvom jeg dog er nået så langt, at jeg holder min mund, så må jeg konstatere at jeg stadig når at tænke tanken.

Hrmpf det er da snart på tide at de vinduer bliver malet eller er det ikke snart tid til at få lagt den terrasse med aftensol vi skal have bagerst i haven? Det er vel ikke fair at jeg skal lave aftensmad hver aften også i weekenden. Han kunne da i det mindste sætte en vask over eller…

Men jeg kan pakke sammen kan jeg, for det er nemlig meget meget vigtigere for mig at han er glad end at jeg får en terrasse eller nymalede vinduer (som jeg jo i øvrigt selv kunne male, hvis jeg synes de trænger. Terrassen vil jeg holde mig fra, for det ville ligne noget der er løgn).

Jeg kunne jo også prøve noget nyt: i stedet for at pace mig selv rundt i huset hele weekenden, så kunne jeg skræve over nullermændene på gulvet og sætte mig over til ham i sofaen og kysse ham lidt i nakken. På det groveste udnytte at han sidder stille, så jeg overhovedet kan nå at kysse ham. Jeg kunne også lade mig inspirere af ham og sætte mig med en god bog, sy lidt eller andet som jeg har svært ved at finde min berettigelse til, når jeg synes der er tusind kedelige praktiske ting, der skal gøres.

Et er sikkert. Hvis ikke jeg lader ham gøre det han synes jeg skal gøre, så får jeg en sur ægtemand ud af ham og DET gider jeg ikke.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Det er så sandt – når vi holder op med at ville lave om på hinanden så blomstrer vi. Lav om på dig selv så sker der noget i parforholdet. Mit skete da jeg blev konfliktvejleder uddannet i Center for konfliktløsning og begyndte at undervise i konfliktløsning og styrkende og anerkendende kommunikation. I parforholdet kan du når du møder konflikter opdage dine egne indre konflikter som du kører af på ham du elsker og som du kan lære så meget af.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.