Dine veninder er din bedste inspiration!

I slutningen af denne måned skal jeg til Fyn i forbindelse med en 40 års fødselsdag. Jeg skal afholde en såkaldt venindeaften for 10 raske damer, som er klar til at blive klogere på sig selv, deres parforhold og ikke mindst hinanden.

Jeg elsker at lave den slags arrangementer, fordi det er så livgivende. Vi rummer alle et ubrugt potentiale i inspiration, som vi på en sådan aften kan øse ud over hinanden og blive berørt og tanket op af.

Når vi som mennesker deler vores tanker, følelser og holdninger med hinanden, så kan vi spejle os og på den måde forstå os selv endnu bedre. Når min veninde fortæller om en problematik hun har med sin mand, så kan jeg måske genkende den og den måde jeg tackler det på, kan hun måske bruge og omvendt. Når jeg hører en anden veninde fortælle om noget hun har tænkt over eller synes er svært, så er der måske pludselig noget, som kan give mening for mig og så er jeg blevet klogere på mig selv.

Derudover ligger der en kæmpe lettelse i at opdage, at der er andre, der har det lige som mig, jeg er altså ikke alene. Selvom vi udeadtil har forskellige problematikker, så handler de ofte i bund og grund om det samme. Uanset om man er i forhold eller ej kan man føle sig ensom, vær bange for at blive forladt eller afvist. Uanset om man har børn og om de er 2 eller 18, så kan forældre rollen være overvældende, fordi hvordan giver vi vores børn det bedste med på vejen?

Så uanset hvor vi er i vores liv, kan vi bidrage til hinanden ved at være åbne og dele ud af dem vi er, til gavn og glæde for dem vi holder af.

Heldigvis er verden også sådan indrettet at jo mere vi giver, jo mere får vi igen og det gælder i alle livets forhold.

Det bliver godt på Fyn – jeg glæder mig!

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.