Tør du være kvinde?

· Tør du være kvinde med alt hvad du er?

· Giver du dig hen og modtager det, som tilkommer dig?

· Tør du trække dig tilbage og lade det ske, som skal ske?

· Har du tillid til at verden vil dig det godt, fordi du er den du er?

· Ved du at du giver bare ved at være dig?

· Tror du på at når du er dig, så er det nok?

· Giver du slip i tryg tillid?

Nå ikke! Du taget måske taget “bukserne på” og lever dit liv med mere maskuline end feminin energi?

Hvis det virker og du er glad, tilfredstillet og får det du har brug for af nærhed og sex og omsorg og glæde. Og hvis du får givet det andre har brug for fra dig, så tillykke med det.

Eller måske kan du genkende at der er gået lidt for meget handlekraft og styring i den. Måske savner du at din mand er mere med, så I kan være ligeværdige partnere i projekt familie og så du har lyst til at han svinger dig rundt i sengen, når I knalder. Så kan der være et formål med at finde din indre kvinde frem igen. Fordi her ligger også din styrke. Din sanselighed, din modtagelighed, din kølige og rolige tilbagetrukkethed. Hvis du fandt ind i dit inderste, hvor nøglen til din lykke ligger, så ville du måske ikke have så skide travlt med at spæne fra Herodes til Pilatus, for at gøre alle tilfredse og for at gøre det du tror, der skal til for at du bliver elsket og for at din verden hænger sammen.

Tænk hvis du kunne nå til et sted, hvor du har fred med og elsker dig præcis som du er. Fra det sted, vil du give det bidrag til verden, som du skal – ikke hverken mere eller mindre.

Der er altså ikke tale om at du skal ligge på ryggen og spise vindruer og drikke kølig hvidvin og bare tage imod, men derimod at du skal finde nogle flere tangenter frem i dig, så dit “instrument” bliver mere nuanceret at spille på og så det altid er så anstrengende at være den du er.

Vil du lære mere om dig, så kom til min 1-dags workshop den 2. oktober eller meld dig til min Workshop for kvinder om parforhold, som strækker sig over 5 torsdage i løbet af efteråret.

Husk også mit foredrag om Dit Fantastiske Parforhold på torsdag den 8. september kl. 19-21 i København.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.